Uğur Mumcu Parkı’nda Gerçekleştirecek Proje

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Semih Şahin, Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, Danışmanlar Selçuk Erdağı ve Rafet Özbek, Uğur Mumcu Parkı’nda gerçekleştirecek proje için incelemelerde bulundu.

Başkan Yardımcısı Subaşı ve teknik birim çalışanlardan bilgi alan Başkan Şahin, gerçekleştirilecek projenin Bahçelievler ve Bilecik’in cazibe merkezlerinden biri haline geleceğini söyledi.

Bilecik Belediyesi olarak vatandaşlarımız için daha çok nefes alacak ortamlar hazırlama gayretinde olduklarını kaydeden Başkan Şahin, ‘’İlgili Başkan Yardımcımız Melek Mızrak Subaşı ve arkadaşlarımızla birlikte Uğur Mumcu Parkı’nda incelemelerde bulunduk. Atatürk Parkı’ndan sonra burada da çok daha kapsamlı ve güzel bir parkı gerçekleştireceğiz. Bilecik’e yakışır, park özelliği daha fazla, yol özelliği daha az olan bir parkı gerçekleştireceğiz. Projeleri çizildi. Şimdi de incelemelerde bulunduk. Mümkün olduğu en kısa sürede bitirmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki yıl burası, Bahçelievler hatta tüm Bilecik’in en güzel parklarından biri olacak. Projenin tamamlanması ile bu bölge daha kullanışlı, daha çok yeşili olan ve daha rahat nefes alınabilecek bir park olacak. Uğur Mumcu’ya yakışır olacak parkımız, çocuklarımız ve gençlerimiz başta olmak üzere her yaştan insanımızın en büyük oranda yararlanabileceği ve zaman geçirebileceği bir nokta olacak’’ ifadelerini kullandı.

İncelemelerinde mahalle sakinleri ve esnaf ile sohbet eden Başkan Şahin, çocuklara hediye vererek fotoğraf çektirdi.

Mahalle Muhtarı Faruk Genç ise, Başkan Şahin’e çalışmaları ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Uğur Mumcu Parkı’nda Gerçekleştirecek Proje
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 Yorum

  1. 12 Mart 2021, 17:06

    Semih başkanım artık buraya da 3 5 tane heykel dikersiniz.Bilecik i şaha kaldırmış olursunuz.

    Cevapla
    • Ne kadar boş bir yorum adam çarşıyı alt yapıyı zaten yaptı yeni yollar açtı. Sen neden güzel olan şeylerden ve medeniyetten bu kadar korkuyorsun. Mağara adamı mı olalım.

      Cevapla
      • 13 Mart 2021, 13:08

        Alt yapı derken 100 yıl önceki teknolojideki beton kümplerdenmi bahsediyorsun.CHP den 100 yıldır. Ne zaman hayır gelmişki şimdi gelsin.

        Cevapla
  2. 12 Mart 2021, 20:05

    Buraya da heykel yapmaya kalkma semih bey

    Cevapla
  3. Gorüyoruz ki halka örnek olması gereken kişiler maske takmamış. Bazılarınız takmış işte diyebilirsiniz ama yolda hava almak için yada su içmek için insanlar maskeyi çıkardığında ceza yağıyıyor nerede adalet?

    Cevapla
    • 13 Mart 2021, 13:10

      Yine bunlar insaflı maskeyi çıkartana ceza yazıyorlar.CHP liler şapka takma yanı asıyorlardı..

      Cevapla
  4. 13 Mart 2021, 07:34

    Parkımız yesilliğiyle ağaclandırılmasıyla cok guzel yanlız önceki gibi temiz degil. Değisiklik derken heykel yapımını planlamıyorsunuzdur hizmet bekliyoruz parkın temizliğine önem verilsin yapılanları kaldımayıp sahip cıksanız bile bize yetecek

    Cevapla
  5. İşiniz gücünüz yok, olumsuz eleştiri yapıyorsunuz. Takdir edin yapılanları. Başkan, tutup yeşil alan olan yere bina dikmiyor. Sizin temiz havaya ihtiyacınız olduğunu düşünüyor… Altyapı diye birşey yoktu. Hiç sel olmayan Bilecik’i sel götürüyordu unuttunuz mu? Lütfen dürüst olun. Yeşili sevin, koruyun, çoğaltın. Bina, rant sevgisini bırakın.

    Cevapla
    • 13 Mart 2021, 14:12

      Sizler AKP nin yaptığı hizmetleri takdir ediyor musunuz.

      Cevapla
    • 13 Mart 2021, 21:18

      bahçelievler yağmur yağdığında yollardan karşıdan karşıya geçilmiyor.. yağmur yağdığında buyrun gelin bakın… kongre merkezi önünden karşıya geçebilecek misiniz??

      Cevapla
  6. Yahu tutturmuşsunuz bir heykeldir gidiyor , adam çarşıyı söktü taktı alt yapı olarak zaten dev hizmet veriyor. Evet parklar da yapsın heykeller de diksin GÜZEL OLAN ŞEYLERDEN BU KADAR KORKMAYIN. Boş muhalefetler sizi….

    Cevapla
  7. 13 Mart 2021, 21:20

    Umarım ilk önce projenizi paylaşır bi anket düzenlersiniz….

    Cevapla
  8. Bu parklardan once bulecikte halkin hafta sonu gittigi tekyer golet bi yolunu yapin cevresini duzenleyin delik desik kimsenin umrunda deil golet

    Cevapla
  9. Merak etme kardeşim anket falan yapmıycaklar,sizede sormayacak lar,çünkü bu geri kafa ile sağlıklı karar veremezsiniz siz,yapılan iyi şeyleri bile görmezden geliyorsunuz, siz en iyisi bir doktora görünün ,,,Bazı şeyler değişiyor artık bu duruma kendinizi alıştırsanız iyi olur,,,Allah yardımcınız olsun,

    Cevapla
  10. 14 Mart 2021, 12:48

    Yolu azaltmayınz…. insanlar Sabah / akşam yürüyüşlerini orada yapıyor lar… buralarda yürüyüş yapacak başka yer yok .

    Cevapla
  11. Parkı kirletenler kim?.. Tabii ki oralarda gezen, çocuklarını oynatan insanlar, kirletilmesine göz yumanlar… İnsan olmanın gereğini yapmayanlar… Yoksa durduk yerde kirlenmiyor… Her insan, temiz tutsa, çocuklarına da örnek olsa, her yer tertemiz kalır.

    Cevapla
Bizi Takip Edin