TÜZÜN, İNCE’Yİ ÇİÇEKLERLE KARŞILAYACAK MI?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce,  27 Mayıs 2022 Cuma günü Bilecik’e geliyor.

Bilecik’e gelerek bir dizi temaslarda bulunacak olan Muharrem İnce’yi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün karşılayıp karşılamayacağı merak konusu oldu.

ÇİÇEKLERLE KARŞILAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere 2018 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Muharrem İnce ile Türkiye’yi adım adım dolaşan ve mitingleri organize eden Milletvekili Tüzün, katıldığı bir programda Muharrem İnce’nin Bilecik’e gelmesi durumunda kendisini çiçeklerle karşılayacağını söylemişti.

İnce ile Tüzün’ün yıllara dayanan dostluklarının olduğu bilinirken, gelinen süreçte Tüzün’ün 22 Mayıs Cuma günü İnce’yi karşılayıp karşılamayacağı kamuoyunda merak konusu oldu.

İNCE’NİN BİLECİK PROGRAMI

Diğer yandan, 27 Mayıs Cuma günü ilimize gelecek olan İnce, ilk önce basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair değerlendirmelerde bulunacak. Gerçekleştireceği TSO ziyaretinin ardından Dedeoğlu Camiinde Cuma namazını kılacak olan İnce ve ekibi ardından Parti binası açılışını gerçekleştirerek burada partiye yeni katılanlara rozet takacak.

Kent merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirerek Atatürk parkında vatandaşlarla bir araya gelmesi planlanan Muharrem İnce, Şeyh Edebali Türbesini ziyaret ederek Bozüyük’e hareket edecek.


İLGİLİ HABERLER:

TÜZÜN, İNCE’Yİ ÇİÇEKLERLE KARŞILAYACAK MI?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Asla karşılamaz Tüzün Zaten bitti bilecikte Muharrem onu biliyor bütün hırsız belediye başkanları bilecikte yüzü varsa karşılar…

    Cevapla
Bizi Takip Edin