“TÜRKİYE’NİN PAZARYERİ VAR” PAZARYERİ TÜRKÜSÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçenin adının geçtiği geçmişten bu güne hiç bir türküsü’nün olmaması ve ilçenin adını duyurmak amacıyla geçtiğimiz aylarda bir yapım firmasıyla anlaşma yaptı. Söz yazarı ve solist Sanatçı Akın Akıntürk tarafından yaklaşık bir aylık bir çalışma sonucunda hazırlanan pazaryeri türküsü dinleyenlerden olumlu tepkiler alıyor.



 

Projeyi hazırlayan, söz yazarı ve solist Sanatçı Akın Akıntürk yaklaşık bir aylık bir çalışma sonucunda hazırladığı, orkestrasında Türkiye’nin ünlü saz üstatlarının bulunduğu “Türkiye’nin Pazaryeri Var” isimli eser ile ilgili açıklama yapan Yalçın,”meydana getirilen, dinleyenlerin hoşuna gidecek bu türkü çalınan her yerde güzel ilçemizi anlataca. Emeklerinden dolayı sayın Akın Akıntürk’e teşekkür ediyorum çok güzel bir türkü olmuş”dedi.

“TÜRKİYE’NİN PAZARYERİ VAR” PAZARYERİ TÜRKÜSÜ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 16 Şubat 2016, 15:21

    İÇİMİZDEKİ İRLANDALILARA İNAT
    SÖZ KONUSU PAZARCIK OLUNCA GERİSİ TEFERRUAT

    Cevapla
  2. 17 Şubat 2016, 10:12

    proje güzel de,klip ilk başladığında inşaatları falan gösteriyor.O kısımları iyi iyi olmamış.Yine de emeği geçenleri tebrik etmek lazım.Kaç paraya malodu acaba?

    Cevapla
  3. 17 Şubat 2016, 20:28

    Valla ben klip için para falan almıyorum gönülden koşturuyorum.Müziğin kaça mal olduğunu bilmem parasal yönleriyle ilgilenmem benim için pazarcık ve gurbette yaşayan halkım önemlidir.Fena mı oldu ilk defa bir müziğimiz oldu sebep olanlardan Allah razı olsun.Onun için yargılamak yerine teşekkür edin geçin

    Cevapla
  4. Bir zamanlar İbrahim ERKAL vardı onun tarzını andırıyor. Ama ne güzel bir gayret. Tebrik ederim ellerinize, emeğinize, gayretinize sağlık. İnşallah daha güzel eserler meydana getirirsiniz.

    Cevapla
  5. 21 Şubat 2016, 19:59

    Harıka bir yorum olmus AKIN BEY e ve emeği gecen herkese tşk ederim
    syg

    Cevapla
  6. 24 Şubat 2016, 07:19

    GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLMUŞ EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER.DAHA GÜZELLERİNİDE BEKLİYORUZ……………………..

    Cevapla
Bizi Takip Edin