TÜRKİYE YARDIMSEVERLER DERNEĞİ ÜYELERİ BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Yardımsevenler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Bilecik New Point Otel’de buluştu.

Kalabalık bir katılımcı sayısıyla düzenlenen gecede bir araya gelen dernek üyeleri, plan ve programlarını masaya yatırdılar. Dernek Başkanı Perihan Erşan pandemi dolayısıyla ertelemek zorunda kaldıkları buluşmaların önümüzdeki günlerde daha geniş çerçeveli olarak gerçekleşeceğinin mesajını verdi.

Başkan Erşan gecede yaptığı açılış konuşmasında, “Türkiye Yardımsevenler Derneği olarak düzenlemiş olduğumuz gecemize hoş geldiniz. Bir araya gelmeyi hep istediğimiz fakat pandemiden dolayı ötelediğimiz bu gecemizi keyifle ve muhabbetle geçirmenizi diler, hepinize katılımınız için ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Nicelerinde bir araya gelmek dileğiyle afiyet olsun dostlarım.” ifadelerine yer verdi.

DERNEK AMAÇLARI AÇIKLANDI

Dernek faaliyetleri hakkında da konuşan Başkan Erşan konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Maddi olanağı bulunmayan başarılı öğrencilere burs vermek, burs sağlamak. Muhtaç annelere doğumdan önce ve sonra yardım etmek. Çalışamayacak derecede düşkün veya yaşlı yoksullara yardımda bulunmak. Gelir getirici sosyal, kültürel faaliyetlerde bulunmak.

       

TÜRKİYE YARDIMSEVERLER DERNEĞİ ÜYELERİ BULUŞTU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Ya bırakın ya.

    Cevapla
  2. 27 Mart 2022, 13:42

    CHP nin bütün işi bitmişleri burada show dan başka bir şeyleri yok kime ne faydası olmuş bu insanların söylesin birileri..

    Cevapla
  3. 27 Mart 2022, 19:45

    Ham yardım yapacaksın hemde eyleneceksin

    Cevapla
  4. 28 Mart 2022, 09:49

    RAKI BALIK GÜZEL MİYDİ ACABA TAVSİYELERİNİ ALSAK. Bunların yardımla hayırla bı ısı olmaz, bırakın show yapmayı azcık ınsan olun..

    Cevapla
  5. Bu dernekler asla yardım odaklı degillerdir. Canı sıkılan zengin eşlerinin ego tatmin toplantısı deyin geçsin. Zengin kokona ablaların bir kendini tatmin kulübü.

    Cevapla
Bizi Takip Edin