BİSİKLETİYLE TÜRKİYE TURUNA ÇIKAN MUHAMMED, BİLECİK’TE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bisikleti ile Türkiye turuna çıkan ve Sakarya’dan start alan Muhammed İkbal Atmaca’nın son durağı Bilecik oldu.

bisikletiyle (1)

Çadırı dahil öncelikli yaşamsal bütün ihtiyaçlarını bisikletin üzerinde taşıyan ve Bisikleti ile Türkiye turuna çıkan Muhammed ikbal atmaca, KPSS sınavından önce zamanını değerlendirmek amacıyla oluşturduğu rota ile Sakarya’dan başladı. Bilecik’te mola veren Atmaca’yı karşılayan Bisikletliler Derneği Bilecik İl Temsilcisi Hakan Yavuz, Kendisine Bilecik’in meşhur ürünlerinden olan Ayva Çiçeği Lokumu, ikram etti.

 

“RİCA EDİYORUM BARİ SİZ YAPMAYIN…”

icerik

Türkiye turuna Sakaryadan başlayan atmaca, Sosyal medya hesabından tura başlamadan önce yaptığı açıklamada Bisiklet turunun Sakarya’dan başlamalı Burdur’da bitirip otobüsle dönmeli olacağını belirterek, doğuya gitmemesi konusunda uyaran kişilere de bir not düşerek ” aman kardeşim doğuya gidilecek zaman değil tarzında önerileri çok duydum ben yine de gidiyorum arkadaşlar rica ediyorum bari siz yapmayın…” ifadelerini kullanmış.

 

Bisikletliler derneği Bilecik temsilciliği olarak bisikletli turizmi ve misafir severliliği devam ettirdiklerini ifade eden Yavuz, Atmaca’yı 1 gün Bilecik’te dinlenmesi için misafir edeceklerini, 1 gün boyunca Bilecik’i gezdireceğini söyledi.

 

Yavuz, Muhammed ikbal Atmaca’nın Türkiye turu yapan ve Bilecik’e gelen 7. Misafirleri olduğunu söyleyerek, “Bisikletliler derneği Bilecik temsilciliği olarak bisikletli turizmi ve misafirseverliliğimizi devam ettiriyoruz.İlimizi gezginlere en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. Dünya, kıta ve ülke turlarına çıkan bisikletli gezginler çeşitli site ve sosyal medya aracılığı ile iletişim kurup tanışıyor yardımcı oluyoruz, daha sonra yaptığımız bu hizmet ile kitap veya blog yazılarında ilimizin ismi en iyi şekilde yer alıyor…” ifadelerinde bulundu.

Muhammed İkbal Atmaca’nın Rotası ise şöyle:

13699486_10154375897159243_1850899014_o

bisikletiyle (2)

BİSİKLETİYLE TÜRKİYE TURUNA ÇIKAN MUHAMMED, BİLECİK’TE
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Bunu döndüğünde konuşalım genç

    Cevapla
  2. Bi git gel de öyle konuş, sen macera yaşayacaksın diye, seni korumak için görevlendirilen güvenlik güçlerinin de canını yakma.

    Cevapla
Bizi Takip Edin