TÜRKİYE EKONOMİSİNİN DEVİNDEN BOZÜYÜK’E BİR YATIRIM DAHA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin toplam seramik sağlık gereçleri ihracatının %50’sinden fazlasını tek başına gerçekleştiren  Vitra fabrikası üretim kapasitesini % 20 arttıracak olan yeni bir yatırımla 500 kişiye daha istihdam sağlayacak olan  4. İşletmenin 1. fazının açılış töreni gerçekleştirildi.

????????????????????????????????????

Açılış törenine Bilecik Valisi Süleyman Elban, Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Murat Akat, SGK İl Müdürü Celalettin Ateş, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Bayram Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can,  İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Belediye Meclis Üyeleri, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Gurubu Başkanı Atalay GÜMRAH, Başkan Yardımcısı Oğuzhan Gürsoy, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Fabrika Direktörü Tuna Tümer ve fabrika çalışanları katıldı.

 

Açılış töreninde ilk olarak konuşan Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Gurubu Başkanı Atalay Gümer, “Bozüyük’te ilk olarak 1977 yılında üretime geçtiğimiz sağlık gereçleri işletmemizin bugün, 4. fazını açıyoruz. Öncelikle bizlere bu yatırımda cesaret veren, tüm mülki amirlerimize, Valimize, Kaymakamlığımıza, Bozüyük Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Açılışı gerçekleştirilecek olan 4. İşletme 1. Fazının ardından gurup olarak bir genişleme projemiz daha bulunmaktadır. Bununla birlikte toplam 40.000 metrekarelik bir alanda 500 kişiye daha istihdam sağlayacağız. Bizim için ekonomimiz için en büyük mutluluklardan birisi de ülkemizde istihdam sağlamaktır. Buraya gelerek bizlerin yanında bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Gurubu Başkanı Atalay Gümrah’dan sonra konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ; “bugün burada seramik sağlık gereçleri fabrikasının 4. işletmesinin 1. Fazı açılışında bir araya geldik. Bunun ilçemize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Bizler göreve geldiğimiz günden bugüne yatırım için ne istiyorsanız yapmaya hazırız dedik. Özellikle şunu söylemek istiyorum; 15 Temmuz darbe girişiminden sonra ekonomimiz adına böyle bir yatırım gerçekleştirdiği için Eczacıbaşı Şirketler Gurubu’na teşekkür ediyoruz.  Hayırlı uğurlu olsun. Allah nice açılışlarda bizleri buluşturmayı nasip etsin” dedi.

 

Törende son olarak konuşan Bilecik Valisi Süleyman Elban,“dünya geneline baktığımızda 7-8 yıldır bir küçülme var iken sanki Türkiye olarak başka bir dünyada yaşıyor gibi böyle bir kriz ve ekonomik sıkıntı yaşamadık. Etrafımızdaki ülkelerde yaşanan olaylara rağmen ekonomik olarak  etkilenmeyerek ve yaşanan darbe girişimi sürecinden sonra  Türkiye’de bir küçülme, ekonomik dar boğaz beklenmesine rağmen fedakar iş adamlarımız sayesinde sektör ve ekonomi büyümeye devam ediyor. Eczacıbaşı Gurubumuza yapmış  olduğu bu yatırımdan dolayı teşekkür ediyoruz.

 

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek işletme faaliyete geçti. Bilecik Valisi Süleyman Elban, Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Murat Akat, SGK İl Müdürü Celalettin Ateş, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Bayram Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can,  İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Belediye Meclis Üyeleri, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Gurubu Başkanı Atalay GÜMRAH, Başkan Yardımcısı Oğuzhan Gürsoy ve Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Fabrika Direktörü Tuna Tümer, fabrika içerisinde üretim bölümlerini gezerek yetkililerden üretim ve aşamaları hakkında bilgi aldı. Açılış töreninde ayrıca ağaç dikimi yapılarak hayır duaları eşliğinde kurban kesildi.

bsk-vitra-4-isletme-1-kisim-acilisi-2 bsk-vitra-4-isletme-1-kisim-acilisi-3 bsk-vitra-4-isletme-1-kisim-acilisi-4 bsk-vitra-4-isletme-1-kisim-acilisi-5

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

bsk-vitra-4-isletme-1-kisim-acilisi-8 bsk-vitra-4-isletme-1-kisim-acilisi-9 bsk-vitra-4-isletme-1-kisim-acilisi-10 bsk-vitra-4-isletme-1-kisim-acilisi-11 bsk-vitra-4-isletme-1-kisim-acilisi-12 bsk-vitra-4-isletme-1-kisim-acilisi-13

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

bsk-vitra-4-isletme-1-kisim-acilisi-16 bsk-vitra-4-isletme-1-kisim-acilisi-17

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
TÜRKİYE EKONOMİSİNİN DEVİNDEN BOZÜYÜK’E BİR YATIRIM DAHA
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin