TÜRK KIZILAYI BİLECİK ŞUBESİ TARAFINDAN 300 FİDAN DİKİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te “21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitler ormanında 300 fidan dikildi.

Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanlığı ve Bilecik Şeyh Edebali Ünivertsitesi Kızılay Klubü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan 90 öğrencinin katılımıyla 15 Temmuz Şehitler ormanına 300 Sedir fidanının dikimi yapıldı.

 


Burada konuşan Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, şu ifadelere yer verdi:

 

90 ÖĞRENCİNİN KATILIMIYLA 300 FİDAN DİKİLDİ

Orman Bölge Müdürlüğü tarafından belirlenen 15 Temmuz Şehitler Ormanı’na fidan dikimini gerçekleştirdik. Bilecik Kızılay Şube Başkanlığı olarak düzenlediğimiz bu organizasyonda en büyük desteğimiz Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kızılay Kulübü öğrencileridir. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizden 90 kişinin katılımıyla Ormana yaklaşık 300 sedir fidanı dikimi yaptılar. Kendilerine bu özverilerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ağacın son dönemlerdeki kazanmış olduğu önem hepimiz için bilinen bir gerçektir.

 

ÖĞRENCİLER DİKTİKLERİ FİDANLARA İSİMLERİNİ VERİYORLAR

Bu fidanların hepsi öğrenciler tarafından birebir kendileri dikiyorlar. Öğrencilere diktikleri fidanlara isimlerini vermeleri konusunda tavsiyelerde bulundum. Bilecik’e geldiklerinde bu fidanlar sizinle beraber yeşerecektir diye söyledim. Onlarda fidanlara kendi isimlerini veriyorlar.

TÜRK KIZILAYI BİLECİK ŞUBESİ TARAFINDAN 300 FİDAN DİKİLDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin