Turizm Bölgesi Olmaya Aday

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Pazaryeri ilçesi mesire alanları ve göletleri ile turizm bölgesi olmaya aday.

Bilecik’in göletler diyarı olarak bilinen, Bozcaarmut, Esere, Sarnıç göletleri, Küçükelmalı Tabit Parkı, Mustafa Eldemir, Büyükelmalı barajları, Dereköy mesire alanıyla köklü bir tarihe sahip ve ziyaretçiler tarafından en çok tercih edilen Pazaryeri, yapılan çalışmalar ile birlikte turizm bölgesi olma yolunda ilerliyor.

Küçükelmalı Tabiat parkındaki çalışmaların tamamladığını vurgulayan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “Küçükelmalı Tabit Parkında 2018 yılında Pazaryeri Belediyesi ve Doğa Koruma Parklar 2. Bölge Müdürlüğünce yapımına başlayan sosyal yaşam alanları tamamladı. İnşallah önümüzdeki günlerde vatandaşların hizmetine açılacak” diye ifade etti.

“İlçemizin kültürel mirasları ve özgün ürünlerinin tanıtımını yapacağız”

Bilecik İl Kültür Turizm Müdürü Serkan Bircan ile Pazaryeri ilçesindeki çalışmalarını değerlendiren Başkan Tekin, “Pazaryeri ilçemizin turizm bölgesi olma yolunda hazırladığımız projelerimizi İl Kültür ve Turizm müdürümüz Serkan Bircan ile değerlendirdik. İlçemizin kültürel mirasları ve ilçemize özgün ürünlerinin tanıtımını yaparak, turizm adına Pazaryeri ilçemizin adını duyurmaya devam edeceğiz. İl Müdürümüz Serkan Bircan’a ilçemize verdiği değer ve destekleri için teşekkür ederim”

Turizm Bölgesi Olmaya Aday
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Bilecik kültür ve turizm müdür-ü osmanlı devletinin kuruluş yıldönümü neden kutlanıyor bilecikte 1299 kuruldu neden etkinlik olmuyor

    Cevapla
  2. yazık mahvolmuş. Doğa resmen betonla kaplanmış. Doğal parkı korumaktan anladığınız bu mu?

    Cevapla
  3. 24 Mart 2021, 19:53

    Çok iyi çok güzel de aynı kıymet neden Pelitözü göletine de verilmiyo, neden hicbirsey yapılmıyo şu Pelitözüne, şu şehir merkezinin hali ne olacak cidden? İlçelerin hep gerisinde kalıyo her alanda, pazaryerinin göletine bak şehir merkezinin göletine bak, bozuyukde Avm var merkezde yok, Bozuyukde tramvay yapacaklar, merkezde halk otobusu bile yok. Edebali vadisinde turizm projesi olacaktı sözde. Şu şehir merkezine gereken değer verilsin artık.

    Cevapla
  4. 24 Mart 2021, 21:46

    Şu kültür, turizm yatırımları artık biraz da merkeze yapılsa. Edebali vadisi gibi bi yer hala turizm projesi bekliyo. Tarihi imarethane neredeyse yıkılacak. Yunanlıların yaktığı camiler restore edilip neden tekrar inşa edilmez, tarihi hamamlar turizme açılacağına öylece duruyo.

    Cevapla
Bizi Takip Edin