TÜP DEPOSUNUN PATLAMA: 1 YARALI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Söğüt ilçesinde tüp gaz deposunda meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Akaryakıt istasyonuna sıçrayan yangın güçlükle söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Söğüt-Bozüyük Küslük karayolu üzerinde bulunan bir tüp gaz deposunda gece saat 02:00 sularında henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Tüp gaz deposu yakınında bulunan bir akaryakıt istasyonuna da sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin yanı sıra Ulaştırma Tabur Komutanlığına bağlı askeri personelin de müdahalesiyle, günün ilk ışıklarıyla beraber söndürüldü.

 

Yangında, deponun yanındaki kullanılamayan iki katlı ev, deponun içerisinde bulunan bir kamyon yanarken, halı yıkanan bir işyeri ile depo olarak kullanılan başka bir işyeri ve çevrede park halindeki çok sayıda araç zarar gördü. İtfaiye ekipleri ve Ulaştırma Tabur Komutanlığına bağlı askeri personelin de müdahale ettiği yangında, Çevrede bulunan çok sayıda ev ve iş yeri camları patlamanın şiddetiyle kırıldı.

 

İlk belirlemelere göre 1 kişinin yaralandığı patlamada Yaralı söğüt devlet hastanesine kaldırılırken, Emniyet ekipleri tarafından bölge güvenlik şeridiyle kapatıldı, olay ile ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

patlamaa (1)   patlamaa (4)

sogut_patlama (2) sogut_patlama (3) sogut_patlama (4) sogut_patlama (5) sogut_patlama (6)

patlamaa (1)

TÜP DEPOSUNUN PATLAMA: 1 YARALI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin