TSK Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilciliği brifing düzenledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TSK Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilciliği tarafından Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde vakfı tanıtmak adına brifing düzenlendi.

Bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmasında brifingi TSK Mehmetçik Vakfını tanıtmaya ve faaliyetleri konusunda gençleri bilgilendirmenin hem gençlerin hem vakfın geleceği açısında önem arz etmesi dolayısıyla düzenlediklerini söyleyen Emekli Albay İbrahim Güven;
” Bugün elimizden geldiği kadar vakfımızı tanıtmaya çalışacağız. Vakfımızın faaliyetleri hakkında herkesin bir fikri var. Mehmetçik adı zaten bizim için bir avantaj sağlıyor ama vakfımızın faaliyetleri çok fazla bilinmiyor. Hem vakfın faaliyetlerinin gençler tarafından bilinmesini hem de öncelikle gençler olmak üzere bütün Türk Halkı tarafından yapılan bağışların nerelere, ne amaçla kullanıldığının herkes tarafından bilinmesini önemsiyorum. Bağışçılarımızın bilinçli birer bağışçı olmasını önemsiyorum. Bu anlamda yaptığımız tanıtım faaliyetlerinden birisi olacak.”dedi.


İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans salonunda gerçekleşen programa, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi akademik personeli ve fakülte öğrencileri katıldı.

TSK Mehmetçik Vakfı Bursa Temsilciliği brifing düzenledi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin