Toplum Destekli Polis Şubeden Kişisel Gelişim Semineri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünün, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürülüğünce ÇOGEP kapsamında uygulamaya konulan ”Hayat Birlikte Güzel” projesi çerçevesinde lise öğrencilerine yönelik seminer verildi.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünün, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürülüğünce ÇOGEP kapsamında uygulamaya konulan ”Hayat Birlikte Güzel” projesi çerçevesinde lise öğrencilerine yönelik ” Etkili Öğrenme ve Çalışma Yöntemleri, Dİkkat Dağıtan Konulardan Uzaklaşma, Arkadaş,Öğretmen, Ebeveny İlişkileri, İç Disiplini ve Motivasyonu Sağlayabilme, Başarılı Olabilme Sanatı” gibi konularda Uzman Psikolog Özkan Şenol tarafından seminer verildi.
Şenol, sadece öğrencilerin derslerinde başarılı olması değil öğrencilerin kendilerine bir hedef belirleyerek öncelikle yaptıkları yanlışları düzelterek gerçekten doğru ve güzel ergen olmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirterek, ”Hayat sadece okumaktan ibaret değildir. Karakteri zayıf olan gençler okusa bile ileride daha sıkıntılı pozisyonlarda olabilir.” ifadesinde bulundu.
Programa, Bilecik Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Cengiz Karabıdak ve lise öğrencileri katıldı.







Toplum Destekli Polis Şubeden Kişisel Gelişim Semineri
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin