TOBB’DA TOPLANTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

178 Oda ve Borsanın katılımı ile  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde Akreditasyon Sistemi eğitimi düzenlendi. Eğitime Oda  akreditasyon sorumluları Genel Sekreter V. Nahit Menteşe ve Muhasebe Müdürü Ü.Aysev Güçlü katıldı.

 

 

Akredite Oda/Borsalar her üç yılda bir yeniden denetlenerek sürdürülebilir ve kaliteli hizmet sunma noktasında 103 kriter  esas alınarak  performans ölçümüne tabi tutuluyor.  Belirlenen  kriterlerde  başarı  bulunan Oda/Borsalar  TOBB. tarafından beş yıldızlı hizmet veren odalar olarak tescillenmektedir.

 

 

Konuya ilişkin açıklamada bulunan TOBB Başkanı  M. Rifat  Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların 5 yıldızlı hizmet sunarak üyelerine hizmet verdiklerini ve özel sektörün öncüsü olmaya devam etmektedirler.  Kurumsallaşma serüveninde Akredite Oda/Borsaların marka değerinin her geçen gün daha üst seviyelere taşındığını belirten Hisarcıklıoğlu, “Benim Oda ve Borsalarım; yerelde ürettiği projeleriyle, yaptığı inovasyon çalışmalarıyla ve etkin paydaş yönetimiyle bulunduğu ilin ve ilçenin kalkınmasında baş aktör olmaya devam ediyor. Hedefimiz 365 Oda ve Borsamızın Akreditasyon Standardını uygular hale gelmesi” dedi.

TOBB’DA TOPLANTI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin