TEMSİLCİMİZ, MALATYA DEPLASMANINDAN GALİP DÖNDÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) takımlarından Bilecik Belediyespor, E Grubu ikinci tur 2. maçında karşılaştığı Malatya Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımını 62-87’lik sayı ile yenerek, galip ayrıldı.


Malatya Atatürk Spor Salonu’nda; ülkemizin savunmasında canlarını veren şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu ile başlanan karşılaşmada; Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı; Saday, Sinan, Metin, Emre ve Aykut ile başladı.
İlk periyotta attığı 41 sayıya karşılık 29 sayı yiyen Bilecik Belediyespor, ilk periyodu üstün sonlandırdı.
İkinci periyotta da dıştan bulduğu üçlük atışlar ile oyunun hakimiyetini elinde tutan Bilecik Belediyespor, soyunma odasına 39-74’lük üstün bir sayı ile girdi.
Üçüncü periyotta da güzel bir oyun sergileyen temsilcimiz, Malatya deplasmanında 62’ye karşı 87’lik sayıyı elde ederek, galip ayrıldı.

 

BAŞANTRENÖR YEŞER KARABULUT:
”BİLECİK’İMİZİ MALATYA DEPLASMANINDA EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ”
Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Bilecik Belediyespor Başantrenörü Yeşer Karabulut, Bilecik’i, Malatya Deplasmanında en iyi şekilde temsil ettikleri için duyduğu memnuniyeti belirterek, oyuncularına teşekkür etti.
Bilecik Belediyespor Başantrenörü Yeşer Karabulut maçın sonunda, Malatya Büyükşehir Belediyespor basketbol Takım Antrenörü Erol Akdeniz’e, üzerinde Osmanlı Arması bulunan bir tabak hediye etti.

TEMSİLCİMİZ, MALATYA DEPLASMANINDAN GALİP DÖNDÜ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin