TEKZİP METNİ – Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses İle İlgili Açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses’in kurulan komisyonda 15 Temmuz Şehitler Anıtı’ndaki anma programının kaldırılmasını istemesine tepki göstererek, “Görevi sadece fotoğraf çektirmekten ibaret olan sembolik İYİ Partili Ahmet Gürses’e naçizane tavsiyem millete kulak versin, halkın üzerinde bir güç yok” diyerek açıklamalarda bulunmuştu.

“AK Parti Bilecik İl Başkanı Yıldırım’dan sert tepki” başlıklı haberimizin ardından Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses’ten açıklama geldi.

Haber228.com isimli internet haber sitesinin 27.07.2021 tarihli ve aynı internet sitesinin, “https://www.haber228.com/ak-parti-bilecik-il-baskani-yildirimdan-sert-tepki/” başlığı altında yayımlanan habere ilişkin,

TEKZİP METNİ

Müvekkil Ahmet GÜRSES Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı olup, 04.04.2019 tarihinden bu yana görevini başarı ile sürdürmektedir.

Müvekkil hakkında gerçeğe aykırı, 27.07.2021 tarihli ve “https://www.haber228.com/ak-parti-bilecik-il-baskani-yildirimdan-sert-tepki/”başlığı altında yayımlanan haber asılsız olmakla müvekkil Ahmet GÜRSES’i karalamaya ve siyasi itibarını sarsmaya yöneliktir.

Bu güne kadar dik duruşunu bozmayan müvekkil Ahmet GÜRSES, bu provakasyonlara karşı bu zamana kadar mücadele ettiği gibi bundan sonra da mücadele etmeye devam edecektir.

Kamuoyu bilmelidir ki; haber tamamen asılsız olup müvekkilim Ahmet GÜRSES hakkında bir siyasi algı operasyonundan ibarettir.

Bu çerçevede kıymetli Türk kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ihtiyacı hasıl olmuştur. Aziz milletimizin takdir ve saygılarına sunulur.

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı
Ahmet GÜRSES Vekili
Av. Berke Furkan ALTINAY

TEKZİP METNİ – Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses İle İlgili Açıklama
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin