TEKRAR YERİNİ ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından Atatürk Parkı’na kazandırılan Atatürk ve köpeği Foks’un heykeli yapılan bakım çalışmasının ardından yerine tekrar konuldu.

‘’Bilecik Rahat Nefes Alacak’’ düşüncesiyle şehrimize kazandırılan Atatürk Parkı’na konulan Atatürk ve Foks heykeli, yapılan koruma cilası çalışmasının ardından parktaki yerini aldı.

Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada konu hakkında şu bilgilere yer verildi:

‘’Belediye Başkanlığımız tarafından Atatürk Parkı’nda yer alan Atatürk ve köpeği Foks’un heykeli, yapılan bakım çalışmaları sonrasında tekrar yerine konulduğu bilgisini vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Parkımıza ayrı bir anlam ve renk kazandıran Atatürk ve köpeği Foks’un heykeli vatandaşlarımızın çektiği fotoğraf karelerine girmeye devam edecek.’’ ifadeleri kullanıldı.

Parkı gezen vatandaşlar, Atatürk ve köpeği Foks ile hatıra fotoğrafları çektirerek, sosyal medya ağlarında paylaştı.

TEKRAR YERİNİ ALDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Ne komik belediyemiz var yahu. Daha 2 ay olmadan bakıma aldık diye yalan atıyorlar bir de inanmamızı bekliyorlar. Beceremediniz kabul edin. Bir heykel yapmayı bile beceremediniz. Yapabildiğiniz tek şeyi de beceremediniz.

    Cevapla
  2. Gercekten bozuyukte yasayan bir pazaryerili olarak taktir ettim bilecigin çok önemli bir sorununu halletmiş tebrikler baskan👏😁😁

    Cevapla
  3. 23 Mart 2021, 10:51

    Tipik chp hiç şaşırtmıyor yobazlık kanına işlemiş heykel de heykel milletin faydasına bir iş rica etseniz umurlarında olmuyor ama normaldir heykel milyon bütçe ayırmak bazı kişileri zengin etmek amacı taşıyınca dert değil hizmet etmek her şey para ne de olsa!

    Cevapla
Bizi Takip Edin