TEK TARAFLI PARK YASAĞI BAŞLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından Yaşar Doğu Caddesi’nde başlatılan revize çalışmalarının tamamlanmasının ardından belediye meclis kararı bulunan tek taraflı park yasağı 1 Kasım 2017 Çarşamba günü itibari ile uygulanmaya başladı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın büyük önem verdiği ve çalışmaları yakından takip ettiği Bozüyük’ün en prestij caddelerinden biri olacak olan Yaşar Doğu Caddesi’nde yapılan çalışmalar kapsamında toplamda 15 bin 700 metre kare kilit taşı, 2 bin 800 metre bordür taşı ve 2 bin 330 metre yağmur oluğu yapıldı. 1200 metre uzunluğunda ki cadde de Belediye Meclisi’nin almış olduğu 05.09.2017 tarih ve 68 sayılı karar gereğince tek taraflı park yasağı başladı.

 

 

Hastane güzergahında bulunan cadde ambülanslar ve hastaneye giden araçlar tarafından yoğun olarak kullanılırken başlatılan uygulama ile bu araçların geçişlerinde yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması hedefleniyor.

 

 

İlçe Trafik Müdürlüğü ekiplerince uygulanacak yasakla ilgili olarak vatandaşlara gerekli uyarı ve ikazların yapıldığı belirtilirken vatandaşların herhangi bir cezai yaptırımla karşı karşıya kalmamaları için park yasağına uymaları istendi. Park yasağına uymayan sürücülere 95 TL para cezası uygulanacağı kaydedildi. Park yasağı öncesinde Bozüyük Belediyesi tarafından Yaşar Doğu Caddesi’nde ve ilçe genelindeki billboardlarda gerekli uyarı ve ikazlar yapılırken, vatandaşlar yasağın ilk gününden itibaren kurala dikkat etti.

TEK TARAFLI PARK YASAĞI BAŞLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin