TEHLİKE ARZ EDEN METRUK BİNA YIKILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Bilecik Belediyesi tarafından, Dedeoğlu Caddesi ile Futbol Sokak’ın kesişim noktasında yer alan ve trafik akışında sıkıntı arz eden metruk bina yıkılarak, yollar genişletildi.
 Bilecik Belediyesi tarafından kamulaştırılması yapılan metruk bina yıkılarak, 4 yola bağlantısı olan noktada trafik akışı hızlandırıldı.
 Belediye Başkanı Selim Yağcı; Başkan Yardımcıları Abdullah Ay ve Abdullah Tetik ile birim müdürlerinin olduğu çalışmaları yerinde inceledi.

 

Vatandaşların daha rahat ve kolay bir ulaşım sağlaması adına kamulaştırılması yapılan alanda güzel bir çalışmayı gerçekleştirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmanın tamamlanması ile birlikte bölgede trafik akışının daha rahat olacağını sözlerine ekledi.

 

Mahalle sakinleri ve esnaf da gerçekleştirilen çalışmadan duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

 

Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ise vatandaşlar için tehlike arz eden buna benzer alanların kamulaştırılması halinde yıkımlarının yapılabileceğini söyledi.

  
TEHLİKE ARZ EDEN METRUK BİNA YIKILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. BİLECİK FABRİKA İSTİYORUZ GELİŞMESİ İÇİN SARTT İSTANBULDAKİ İZMİTTEKİİ SANAYİCLERLERLE GİDİP KONUSULCAK YER TESVİĞİİ EDİLCEKK BİLECİK GELİŞMESİ İÇİN SANAYİ SART

    Cevapla
  2. Yıkılan yeri otopark olarak kullanıyorlar

    Cevapla
  3. BAKALIM KİME YARICAK :)

    Cevapla
  4. BAKALIM KME YARICAK :)

    Cevapla
  5. 26 Ekim 2017, 13:21

    o binanın yıkılması yukarı çıkarken sağa dönüşlerde ve balmara çıkarken soldan geleni görme konusunda sıkıntı yaratıyordu. Bilecik’ te bu şekilde o kadar çok yer var ki, inşallah bu bir başlangıç olur ve bundan sonra belediye ruhsat verirken daha dikkatli davranır. çünkü insanların ihtiyaçlarını, günlük hayat akışını ve trafik akışını bozacak o kadar çok yanlış uygulama var ki bu küçük şehirde!!! hani biri gelse de görse nasıl becerebildiniz küçücük şehirde keşmekeş yaratmayı diye sorar herhalde!!! sabah trafiği-akşam önce okul çıkışı sonra iş çıkışı trafiği İstanbul’ dan daha beter. o trafik ışıklarını ayarlayan arkadaşı görürsem özellikle tebrik edeceğim nasıl ayarladın bu şekil diyerek!!! Eskişehir’ deki ışıkları geçtik resmen, ana yol üzerinde 10 saniye mi yanar yeşil ışık?

    Cevapla
Bizi Takip Edin