Tarım ailesinden kızılay’a kan bağışı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde düzenlenen “Kan Bağışı Kampanyası” ile İl Müdürlüğü personeli ve çiftçilerimiz tarafından Kızılay’a  kan bağışında bulunuldu.
İl Müdürlüğü salonunda gerçekleşen bağış kampanyasında açıklama yapan İl Müdürü YILDIZ şunları söyledi;
“Terör konusu tüm dünyanın başına bela olduğu gibi ülkemizin de başına bela. Şehitlerimize ancak dua edebiliyoruz geride kalan yaralılarımıza kan bağışıyla katkıda bulunmak istedik. Sadece bu yaşadıklarımız için değil her an hasta olabileceğimizi her an kana ihtiyaç olduğumuz bilinci içerisinde hareket ederek böyle bir kampanya başlattık.
Kan bağışı hem kendimiz için hem de kan verdiğimiz kimseye faydası var. Bizim de bir gün o kana ihtiyacımız olabilecek. Tabuta çivi çakan hiçbir zaman o tabuta gireceğini hesaplamaz. Hastalara bakarız hiçbir zaman hasta olabileceğimizi aklımıza getirmeyiz. Mezarlıkların yanından geçeriz bir gün oraya gireceğimizi düşünmeyiz. Tıpkı bu da öyle bugün sağlıklıyız ama yarın hasta olabiliriz. Sağlıklı iken kan verecek durumda iken kan verelim ki bize de gerektiğinde kan bulunabilsin.
Personelimize ve burada İl Müdürlüğümüzden hizmet alan çiftçilerimiz de bu kampanyaya katkı gösterdi. Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifa, geride kalanlara ve milletimize başsağlığı diliyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozanlara fırsat vermesin.” dedi.
İl Müdürümüz YILDIZ’IN ardından teşekkür konuşması yapan Kızılay Bilecik Şube Başkanı Selami ÇINAR şunları aktardı;
“Personeliyle beraber İl Müdürümüz kan bağışında bulunmak istediklerini belirttiler. En kısa sürede buraya gelmeye çalıştık. İl Müdürlüğünde kan bağış kampanyamızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu duyarlılığından dolayı Sayın İl Müdürümüze, personeline ve kan bağışında bulunan tüm Bilecik halkına teşekkür ediyorum.” dedi.
Kızılay ve Kan bağışı ile ilgili bilgilendirme sunumunun ardından İl Müdürlüğümüz personeli ve çiftçilerimiz kan bağışında bulundular.

Tarım ailesinden kızılay’a kan bağışı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin