TARİHİ ÇARŞININ PROJESİ KALKINMA BAKANLIĞI TARAFINDAN ONAYLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi üzerindeki konak ve dükkanların tekrar canlandırılması ve restore edilmesiyle ilgili proje Kalkınma Bakanlığı tarafından onaylandı.

 

Belediye Başkanı Münür Şahin, bugün Ankara’da, Kalkınma Bakanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Belediye, BEBKA kapsamında Kalkınma Bakanlığı ile bu güne kadar; Ver Elini Osmaneli Projesi (Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesisi), Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi projesi, Eğitimde Akreditasyon projesi, Eğitimcilerin eğitimi projesi, Sebze-Meyve paketleme tesisi projesi ile İş Geliştirme Merkezi (Tarihi Çarşı restorasyonu ile mekanın yeniden işlev kazanması) projelerini gerçekleştirdi. Bu projelerden ilk dördü bitti ve Osmaneli’ne çok büyük bir katkı sağlandı.

 

 

Kalkınma Bakanlığı tarafından onaylanan ve 1 milyon 200 bin TL yatırımla gerçekleştirilecek proje ile Tarihi Çarşı tekrar canlanacak.

 

Belediye Başkanı Münür Şahin, bugün onaylanan proje ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kalkınma Bakanlığımıza, BEBKA yöneticilerine, Başta proje yöneticisi Abdullah Tetik olmak üzere proje ekibimize teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Osmaneli hedeflerini gerçekleştiriyoruz” dedi.

TARİHİ ÇARŞININ PROJESİ KALKINMA BAKANLIĞI TARAFINDAN ONAYLANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin