TARİHİ ALANDA KAPSAMLI ÇALIŞMA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yüzlerce ağaçta budama çalışması yapılırken, dikenli ve zararlı otlar da temizlendi.

Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, gerçekleştirilen çalışma hakkında verdiği bilgide Bilecik Belediyesi olarak anlamlı ve güzel bir çalışmayı ortaya koyduklarını belirterek, şunları söyledi:

‘’Yeşili seven ve doğayı koruyan belediyecilik anlayışımız gereği, tarihi saat kulesi arkasında yer alan bölgede kapsamlı bir çalışma başlattık. 20’ye yakın personelimiz ile yürütülen çalışmalar kapsamında şu ana kadar 100’ü aşkın ağaçta budama çalışması yapılırken, ağaçların gelişimine engel olan dikenli bitkiler temizlendi. Yapılan çalışma ile olası bir yangında otların tutuşması da engellenmiş oldu. Çalışmalar kapsamında toplanan odunları da geri dönüşüme tabi tutarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza dağıtacağız. Yaklaşık 2 bin metrekarelik alanda yapılan çalışma ile buradaki ağaçların daha sağlıklı büyümelerine katkı sunmuş olmakla birlikte çevremiz ve doğamızı da korumuş olacağız’’ ifadelerini kullandı.

TARİHİ ALANDA KAPSAMLI ÇALIŞMA
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 5 Nisan 2021, 16:10

    Emeği geçen herkesin ellerine sağlık o bölgeden Edebali Vadisi çok güzel görünüyor.Allah sizlerden razı olsun.

    Cevapla
  2. 6 Nisan 2021, 13:48

    Sayın park ve bahçeler müdürümüze çok teşekkürler ben bizzat şahidim ruhsat ve denetim müdürlüğü yaparken bile bu ağaçlık alanın kötü görüntüsünden bahsedip duruyordu göreve geçince bahçe pırıl pırıl oldu.Teşekkürler müdürüm personelinizin ellerine sağlık

    Cevapla
  3. 6 Nisan 2021, 19:57

    Aaaaaa ağaçlar budanınca meğer karşıda evler varmış ne güzel bir manzara gelip görün tavsiye ederim

    Cevapla
Bizi Takip Edin