TARAFTARIN COŞKUSU GALİBİYETİ GETİRDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü, evinde seyirci desteği ile Tenis Eskrim Dağcılık Basketbol Kulübü’nü 64-42 yenmeyi başardı.

dsc_0368

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Bilecik Belediye Basketbol Kulübü ile Tenis Eskrim Dağcılık Basketbol Kulübü arasında oynanan karşılaşmada, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde evinde hiç galibiyeti bulunmayan Bilecik Belediye Basketbol Kulübü, oyunda üstünlüğünü koruyarak TED’i 22 sayı farkla yendi.

 

Bilecik Belediye Basketbol Kulübüne daha önce oynanan müsabakalarda olduğu gibi bu karşılaşma boyuncada büyük destek veren taraftarlar, Marşları ve tezahüratları ile takımı çoşturup, yüreklendirirken; aynı zamanda protesto ve yuhalamaları ile de rakip takımı baskı altında tuttular.

 

Söylenen marşlar ve atılan tezahüratların hedefi olan karşı takım, basit hatalar ile başlayan hatalar zincirinde, oyunun sonucuna etki edecek kadar büyük yanlışlara da imza attı. Tribünden gelen alkış ve sevgi gösterisi ile yüreklenen ve şevklenen Bilecik Belediye Basketbol Kulübü ise 22 sayı farkla maçı kazanmasını bildi.

 

Oyuncular karşılaşmanın sonucunda taraftarların yanına giderek galibiyeti onlara armağan etti.

dsc_0381 dsc_0424 dsc_0567 dsc_0356 dsc_0358 dsc_0361 dsc_0368 dsc_0369

TARAFTARIN COŞKUSU GALİBİYETİ GETİRDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. taraftar destegi sart haydi basket severler istasyon spor salonuna

    Cevapla
Bizi Takip Edin