TAEKWONDO’DA HEM BİLECİK’İ HEM ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1308 Osmaneli Belediye Spor’un başarılı Taekwondo sporcusu Edanur Koç Bilecik’in Milli Gururu oldu.1308 Osmaneli Belediye Spor’un başarılı Taekwondocusu Edanur Koç, 7-11 Eylül Tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Türkiye Gençler Taekwondo Şampiyonasında 3. olarak bronz madalya kazanmıştı. Bu başarısından sonra Milli Takım seçmelerine çağrılan 44 kilogram sporcusu Edanur Koç, seçmelerde başarılı maçlar çıkarmasının ardından birinci olarak Milli Takıma seçilmişti.

 

 

2-5 Kasım 2017 tarihleri arasında Güney Kıbrıs Rum Kesiminde düzenlenecek olan Avrupa Gençler Taekwondo Şampiyonasında Milli Formayı giyecek olan Edanur Koç, Milli Takım ile birlikte Güney Kıbrıs Rum kesimine gitti.

 

Edanur Koç’un Milli forma ile Avrupa Şampiyonasında Hem ülkemizi, hem de Osmaneli’ni başarı ile temsil edeceğine inandığını söyleyen, 1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Kaba, “Edanur Koç kızımızın Milli Formayı giyerek ülkemizi ve ilçemizi Avrupa’da temsil edecek olması bizler için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur. 1308 Osmaneli Belediye Spor çatısı altında çocuklarımıza vermiş olduğumuz emeklerin boşa gitmediğini, Edanur kızımız bizlere göstermiştir. Avrupa Gençler Taekwondo Şampiyonasında Milli Forma ile yarışacak olan başta Edanur Koç kızımıza ve tüm Türk sporculara başarılar diliyorum. ” dedi.

 

Belediye Başkanı YMM Münür Şahin de sporcuya başarılar diledi.

 

TAEKWONDO’DA HEM BİLECİK’İ HEM ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin