Spordaki Rahatlık İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayatımızın her alanında ayakkabılarımız bizim olmazsa olmazlarımızdandır. Peki, her ortamda aynı ayakkabıları tercih edebilir miyiz? Veya spor salonunda kullandığımız spor ayakkabımızla, doğada yapacağımız koşuda aynı ayakkabıyı kullanabilir miyiz? Eğer ayrımını merak ediyor yada yalnızca koşu ayakkabısı arıyorsanız bu yazımız tam size göre.

Asics Gel Kayano Running Erkek Spor Ayakkabı modeli, koşu antrenmanları için özel olarak geliştirilmiştir. File örgü tasarımı ile ayaklarınız hareket halindeyken nefes almasını sağlar. Kaliteli ve dayanıklı ve rahat yapısı, uzun süreli koşu antrenmanlarda yüksek performans göstermenize yardımcı olur. File örgü, esnek yapı ve hafif yapıya sahip olan Gel Kayano koşu esnasında ayağınızda ağırlık yaratmaz.

Enerjik ve modern tasarımıyla spor kıyafetlerinizle uyum sağlar. Tasarımı ve renkli detayları ile antrenman anında ihtiyacınız olan motivasyonu verir. Egzersiz sırasında tercih ettiğiniz tişört, şort, eşofman gibi giyim parçaları ile rahatlıkla kombinleyerek spor yaparken şık stilinizi koruyabilirsiniz. Harika detayları hem rahat olmanızı hem de özgün bir imaj yakalamanızı sağlar. Aynı zamanda 33 eklemi aynı anda çalıştıran Gel Kayano sayesinde sadece koşu antremanlarınız için değil, tüm vücudunuzun ihtiyaç duyduğu hareketi kazandırarak egzersizlerinizin en büyük yardımcısı olacak.

Fonksiyonel Detaylar

Asics spor ayakkabı, modelindeki dış topuk dolgusu sayesinde ayağınız hareket halindeyken bile sabit kalacak. Yüksek tempolu, vücudunuzu zorlayan spor türlerinde ayaklarınızın doğru pozisyonda olması önemlidir. Trusstic orta taban teknolojisi, spor yaparken dengede kalmanızı sağlar. Dynamic Duomax teknolojisi, içe basma eğilimi olan kişilerin doğru adımlar ile yüksek performans göstermesine yardımcı olur.

Asics Gel- Kayano 28 Running Erkek Spor Ayakkabı modeli, rahatlığı yanında doğa dostudur. Model, geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilir. Doğa dostu ayakkabı giymenin rahatlığıyla doğada harika yürüyüşler yapabilirsiniz. Doğaya duyarlı bir üretim anlayışını desteklemek için antrenman anlarında bu spor ayakkabıyı kullanabilirsiniz. Antrenman sırasında doğaya duyarlı bir stil yaratmak için Asics Gel- Kayano 28 Running Erkek Spor Ayakkabı modeli tercihlerinizin ilk sırasında olacaktır.

KONFORU ÖN PLANDA TUTAN TEKNOLOJİ

Asics Gel- Kayano 28 Running Erkek Spor Ayakkabı modeli koşu için tasarlanmış olup, örgü tasarımı ile nefes almayı kolaylaştırır. %30 geri dönüştürülmüş polyesterden yapıldı. Dış topuk dolgusu ayağı sabit tutarak rahat hareket etmenizi sağlar. Dengeyi artırmak için orta tabanda TRUSSTIC teknolojisi kullanıldı. DYNAMIC DUOMAX™ teknolojisi içe doğru yana basmayı azaltmaya yardımcı olurken ağırlığınızı dengeli bir şekilde dağıtmanızı destekler. Yastıklama ve mükemmel şok emilimi için ayakkabının iç tabanında GEL™ teknolojisi kullanıldı. OrthoLite™ X-55 taban astarı konforu artırırken, AHARPLUS™ özel kauçuk taban, tutuş sunarken, dış tabanın dayanıklılığını artırır.

Asics Gel- Kayano 28 Running Erkek Spor Ayakkabı modeli, hava almayı sağlayan yapısı ile ayaklarınızın serin ve rahat olmasının yanı sıra antrenman sırasında nefes almasına imkan verir. Tabanında yer alan Dynamic Duomax teknolojisi sayesinde, antrenman esnasında düz ve dengeli adımlar atmanızı sağlayarak spor kazalarından korunmanız için ayaklarınızın doğru pozisyonda olmasına yardımcı olur. Yeri kavrayan tabanı, zorlu koşu parkurlarında size güven verir.

Siz de spor yaparken üst düzey performans ve konforu yaşamak, doğaya duyarlı, üretim teknolojilerini destekleyerek öncülerinden olmak, sürdürülebilir çevre anlayışıyla hareket yaratmak, enerjik ve sportif şıklığı bir arada yakalayabilmek için Asics Gel- Kayano 28 Running Erkek Spor Ayakkabı modelini tercih edebilirsiniz.

Spordaki Rahatlık İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin