SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü’nün 03.04.2012 tarih ve 1223 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları Norm Kadro Standartları , İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin esasları düzenleyen 2012/12 nolu ve 13.08.2012 tarih ve 14575 sayılı genelgeler ve daha sonra yapılan düzenlemeler doğrultusunda İlimiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bir (1) adet “Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi” unvanlı belirsiz süreli sözleşmeli personel alınacaktır.

 

 

İSTİHDAM ÖZELLİKLERİ
İşin Süresi :4857 Sayılı Kanuna Tabi Belirsiz Süreli
Deneme Süesi : 6 Ay
İstenilen İş Gücü Sayısı : 1
Unvanı :Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi

 

 

ADAYLARDA ARANAN GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR;
a ) GENEL ŞARTLAR
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
Medeni Haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,
Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını bitirmiş ve 35 yaşını doldurmamış olmak,
Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak ,
Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile ; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.,

 

 

b) ÖZEL ŞARTLAR

4 Yıllık Yüksek Öğretim Kurumlarının herhangi bir bölümünden mezun olmak, Kamu Personel Seçme Sınavında (2016) veya (2017) KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak,
Bilecik Merkez İlçe sınırları içerisinde ilan tarihinden önce en az 5 (Beş) yıl kesintisiz (23.10.2012 tarihinden önce) ikamet ediyor olmak,
En az B Tipi ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanıyor olmak,

 

 

C- BAŞVURUDA İSTENİLECEK BELGELER;
İş başvuru formu,
(T.C.Kimlik Numaralı ) Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi,
Diploma fotokopisi
Son altı ay içerisinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf,
KPSS sonuç belgesi
Adli sicil kaydı,
İkamet belgesi,
Nüfus Kayıt örneği,
Askerlik yaptığına dair Terhis belgesi veya askerlikle ilişkisi olmadığına dair belge (Erkek adaylar için)
Özgeçmiş
Ehliyet fotokopisi
Çalışmasına engel olmayacağını gösteren tam teşekküllü devlet hastanesinden sağlık kurulu raporu ( Sözleşme imzalama aşamasında istenecektir)
Varsa iş deneyim belgeleri.

 

D- BAŞVURU VE MÜLAKATA İLİŞKİN BİLGİLER
1-Sınav İlanı ve Başvuru Tarihleri: 23 Ekim 2017 – 06 Kasım 2017 Mesai bitimine kadar Bilecik Valiliği Web sitesinde (www.bilecik.gov.tr) ilan edilecektir. Başvurular 06 Kasım 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar yapılabilecektir. Evrak Teslimi 13 Kasım 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Bilecik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na yapılacaktır.
2- Başvuru Şekli:
Başvurular internet üzerinden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü internet adresi üzerinden (https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx) online olarak yapılacaktır.

3-Mülakat Tarihi ve Saati: 16.11.2017 Perşembe Günü Saat: 14:00
4- Mülakat Yeri : Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Toplantı Salonu (Gazipaşa Mahallesi Tevfik Bey Caddesi Arz Birlik Apartmanı A-Blok Zenin Kat Merkez / Bilecik)

 

E- DİĞER HUSUSLAR

1- Usul ve esaslar uyarınca, başvuruların KPSS puanına göre genel ve özel şartları taşıyan adaylar arasından KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlanarak alım yapılacak kadro sayısının 5 katı kadar aday mülakata tabi tutulacaktır.
2- Sınav Komisyonu tarafından başarı sıralaması yapılarak 1 asil ve 1 yedek aday belirleyerek Mütevelli Heyetin onayına sunulacaktır. Mütevelli Heyetinin onayını müteakiben sözleşme yapılmasına karar verilen adayla sözleşme imzalanarak göreve başlatılacaktır.
3- Adayların evrakları üzerinden yapılan kontrollerde istenilen pozisyon için şartları uygun olmayan ya da yanlış beyan verdiği tespit edilen adaylar tutanağa bağlanarak atamaları yapılmayacak ve sözleşmeleri imzalanmayacaktır. Bu durumda Mütevelli Heyetince kabul edilen yedek aday çağırılarak kendisiyle sözleşme yapılacak ve göreve başlatılacaktır.
4- Verilen süre içinde başvurmayan, başvurup ataması yapıldıktan sonra görevine 10 gün içerisinde başlamayan ya da aranılan şartları taşımadığı sonradan anlaşılanların atamaları iptal edilip yerine yedek elemanın ataması yapılacaktır.
5- Mülakat sınavı sonrasında sözleşme imzalayıp işe başlayan personel 5 yıl içerisinde kendi isteğiyle işten ayrılması, başka bir Vakıfa geçiş yapmak istemesi durumunda 24 aylık Brüt maaşı tutarında tazminat ödemek zorundadır.
6- Vakıf mülakat sonucunda personel alıp almamakta serbesttir.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Aranan şartlarda en önemlisi torpil, gerisi hikaye

    Cevapla
Bizi Takip Edin