“Soykırım yapmadık, vatan savunduk”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vatan Partisi üyeleri, ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 olayları ile ilgili “soykırım” ifadesini kullanmasına sert tepki gösterdi.

Atatürk Parkı önünde toplanan partililer adına açıklama yapan Vatan Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Feyzi Köse, “Soykırım yapmadık, vatan savunduk.” dedi.

Köse, İncirlik Üssüne el konulması gerektiğini söylediği açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:


ABD Başkanı Joe Bıden 1915 olaylarını soykırım olarak tanıyarak Türkiye ve Asya’ya karşı tehditlerini eylemli olarak harekete geçirmiş hücum borusunu öttürmüştür. ABD Başkanı Biden’ın açıklaması tarih tartışması değil, Türk Milletine karşı düşmanlık ifadesidir. Türkiye Cumhuriyetini yıkma, parçalama mücadelesidir.

“Namlularını Türkiye’mize karşı çevirmiştir”

Bu hücum borusunu daha başkan seçilmeden ilan etmiş, 15 Temmuz 2016’da ki kalkışmasında Rant kompreşın raporunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkmak için muhalefeti destekleyeceğini ifade etmiş, yaptırımlara başlamış PKK’ya 10 bin tır silah vermiş, Türkiye’yi mavi vatanımızdan atma girişimi için Yunanistan’a, Romanya’ya, Bulgaristan’a üstler kurmuş namlularını Türkiye’mize karşı çevirmiştir. Sözde Ermeni soykırımı yalanları ve Bıden’in açıklamaları işte bu girişimlerle değerlendirilmelidir.

“PKK ve FETÖ gladyosunu…”

Burada sadece Türkiye’yi değil Asya’da; Rusya’yı, İran’ı, Çin’i, Suriye’yi ve Irak’ı hedef almış ön cephede bulunan vatanımızı hedefe koymuştur. Bu tehditler boştur. ABD yenilen, inişe geçen tek dişi kalmış canavardır. Dolar saltanatı çökmektedir. Türk Silahlı Kuvvetleri 2015’den bu yana ABD ile savaş halindedir ve silahlı kuvvetlerimiz piyonlarını PKK’yı hendeklere gömmüş FETÖ gladyosunu darmadağın etmiştir.

“ABD’nin öfkesi ve çaresizliği bundandır”

Sınır ötesinde Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Planı operasyonlarıyla ikinci İsrail planlarını bozmuş, Karabağ işgalden kurtarılmış, Libya ile işbirliği yaparak ABD’nin baskı ve tehditlerini bozguna uğratmıştır. ABD’nin öfkesi ve çaresizliği bundandır.

“Tarihi bir sorumluluk içindedir..”

ABD başkanı ve güdümündeki yandaşlarına karşı Türkiye Cumhuriyeti hükümeti tarihi bir sorumluluk içindedir. Bu hücumu kınayarak, yok sayarak, hükümsüzdür diyerek geçiştiremez. Türkiye ABD’den korkan hükümetlerle yönetilemez. Arşivleri açarak tarih tartışması yapamaz. Bu bir hukuk meselesidir.

“Soykırım yalanı hukukun meselesi olmaktan çıkmıştır”

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 10 yıllık mücadele ile AİHM’den 1915 olayları soykırım değildir kararını Perinçek, İsviçre davasıyla ve Ali Mercan, İsviçre davasıyla sonuca bağlamıştır. Ve AİHM’de iştihat oluşmuştur. Sözde soykırım yalanı hukukun meselesi olmaktan çıkmıştır. Hükümet bu kararı görmemezlikten gelemez. Hiçbir devlet başkanının, hiçbir parlementonun, hiçbir belediyenin soykırıma hükmetme yetkisi yoktur.

“ABD askerleri 15 gün içinde..”

ABD Başkanına eylemli yanıt vermek gerekmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımızın omuzlarında bu tarihsel sorumluluk vardır. Vatan Partisi bu eylemli yanıtı 4 maddede toplamıştır. İncirlik üssü derhal Türk Silahlı Kuvvetlerinin kontrolüne alınmalıdır. ABD Askerleri 15 gün içinde ülkesine gönderilmelidir.

“HDP derhal kapatılmalıdır..”

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanınması çalışmaları başlatılmalıdır. İttifak çalışmaları diplomatik olarak Rusya, İran, Azerbaycan, Kırım, Abhazya ve Suriye ile başlatılmalıdır. PKK’yı sınır ötesinde bitirmek için Suriye Arap Cumhuriyeti ile askeri işbirliği dahil her konuda eyleme geçilmelidir. HDP derhal kapatılmalıdır. PKK’nın kolu yüce meclisimizde kabul edilemez.

“Milletimizden yetki istiyoruz..”

Bu koşullarda güvenlikte ve üretimde devrimci kararlara önderlik edecek bir hükümet kurmak Türkiye’mizin önündeki temel meseledir. Vatan partisi, üreticilerin milli hükümetinde sorumluluk üstlenmek için milletimizden yetki istiyor Ak Parti, MHP, Deniz Baykal önderliğindeki CHP ve diğer milli güçlere ABD tehditlerini boşa çıkarmak ve üreticilerin milli hükümetini kurmak için güç birliği çağrısında bulunuyor.

 

 

 

“Soykırım yapmadık, vatan savunduk”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin