Son günlerde Halk ağzında Bilecik: “Adana’nın Bilecik Şubesi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz iki günde meydana gelen ve Bilecik’in bu denli alışık olmadığı olaylar, vatandaşlar tarafından “Adana’nın Bilecik şubesi” mi olduk yoksa Bilecik’in üzerinde kara bulutlar mı dolaşıyor sorularını akıllara getirdi.

 

Yaşanan kaza ve yangın haberleri Bilecik’in üzerinde kara bulutlar mı dolaşıyor düşüncelerini beraberinde getirirken, Bilecik’te sendika başkanının sokak ortasında silahla yaralanması, iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişinin yaralanması ve iki arkadaş arasında çıkan silahların çekilerek 2 kişinin yaralandığı olayların Bilecik’te art arda gelişmesi haliyle; Gasp, yaralama, cinayet ve birçok olayla her gün sık sık gündeme gelen Adana şehrini akıllara getirdi.

 

Şehrin büyümesi, nüfusun artması tabii ki monotonlaşan gündemi bu tür olaylarda değiştirecek ancak  Küçük! ama yüreği büyük, mert insanların yaşadığı Kuruluş ve Kurtuluşun şehri Bilecik’imizde bu tür olayların yaşanması, şehrimizin bu olaylarla gündeme gelmesi kötülemek gibi olmasın ama! Adana ili gibi gösterilmesi sizce hoş mu?

 

Bizler haberciyiz sizlere gördüklerimizi en hızlı ve doğru bir şekilde aktarmayı kendimize görev edindik. Biz isteriz ki; kaza, yaralama ve cinayet haberleri yapmayalım.. Güzel şehrimizde İnsanların mutluluklarını aktaralım, Evlenme teklifleri edilsin mesela yada gündemi paylaşalım. Ancak olmuyor…

İnsanları şiddete, dalgınlığa iten şey sizce nedir? Takdiri siz değerli okuyucularımıza bırakıyor, konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyoruz…


İLGİLİ HABERLER:

Son günlerde Halk ağzında Bilecik: “Adana’nın Bilecik Şubesi”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. Butun gocmenleri doldurdunuz buraya olacagi buydu.bunlar iyi gunlerimiz alin alin nerde gocmen var alin bilecige

    Cevapla
  2. 18 Aralık 2018, 14:51

    Bence bunlar daha en iyi günlerimiz, ileride çok daha kötü günler bekliyor bizi eğer bu mülteci sorunu çözülmezse yakında kendi vatanımızda rahat nefes bize haram. Ben kendim kaç defa bunların sıkıntılarına şahit oldum. Bir defasında bir kızı taciz ettiğini. Bir gece 4 tane afganın içki içerek arabaları tekmeleyip yumrukladıklarına gözlerimle şahit oldum . Buna benzer sayarim daha bu sadece benim yaşadığım ve gördüğüm sıkıntılar daha görüp bilmediğimiz çok şey var. Eğer ivedilikle önlemler alınmazsa halk iyice bıktı kötü sonuçlar doğuracak.

    Cevapla
  3. 19 Aralık 2018, 08:21

    Kardeşim bilecik insanında sıkıntı yok ki nerde afganlı,ıraklı,suriyeli varsa bizde sonra kara bulutlar mı geziyo deriz millet olarak.Vekillerin bu konuya çözüm bulması lazım.Tek çözüm sınır dışı başka çare yok.

    Cevapla
  4. Bu başlığı ve yorumu kınıyorum.

    Cevapla
  5. Bu yabanci uyruklular bu ulkeden çıkmadığı surece bu olaylar artarak devam edecek ve bir gün türk halkinin sabrı tasacak asil olaylar sonra baslayacak

    Cevapla
Bizi Takip Edin