SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelinde Sokak Hayvanları için yapılan çalışmalar devam ederken, bu kez de kırsal alanlarda ki sokak hayvanları unutulmadı.

Bozüyük Belediyesi Mezbaha Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışma ile özellikle sonbahar ve kış aylarında yiyecek bulmakta zorluk çeken kırsal alanlardaki sokak hayvanlarına mama dağıtıldı.

 

 

Türbin Mesire Alanı ve çevresinde bulunan kedi ve köpeklere ekipler tarafından düzenli aralıklar ile mama dağıtımı yapılırken, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın ‘’ sloganı ile başlattığı çalışmalara da bir yenisi daha eklenmiş oldu. Yaz aylarında piknikçiler tarafından ve çevrede bulunan kışla sahipleri tarafından beslenen hayvanlar sonbahar mevsimi ile yiyecek bulmakta zorluk çekerken Bozüyük Belediyesi onları yalnız bırakmadı.

Düzenli aralıklar ile sonbahar ve kış aylarında devam edecek mama dağıtımı ile ilgili olarak yapılan açıklamada ekipler; özellikle kışlalarda beslenen çoban ve bekçi köpeklerinin aç kaldığını ve tek çare olarak Türbin Mesire alanı ve çevresinde toplandıklarını belirterek özellikle kışla ve mera sahiplerinin daha duyarlı davranmalarını, hayvanlarını yalnızlığa ve açlığa terk etmemelerini isteyerek bu konuda üzerlerine düşeni yapmaları konusunda uyarıda bulundular.

 

Kırsal alanlardaki sokak hayvanları Belediye Ekiplerini gördükleri anda etrafta toplanırken, mama dağıtımı sırasında kedi ve köpeklerin bir arada olmaları görenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu.

????????????????????????????????????
SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 8 Kasım 2017, 11:31

    helal olsun

    Cevapla
Bizi Takip Edin