Söğüt maden sahasında dev altın rezervi bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gübretaş’a ait maden sahasında 3.5 milyon onsluk altın varlığı tespit edildi. Rezervin bugünkü kurla 6,5 milyar dolarlık parasal değeri bulunuyor.

Karadeniz’de bulunan 405 milyar metreküplük doğalgaz rezervinin ardından sevindirici bir haber daha geldi.

Halka açık olan Gübretaş’ın Bilecik’in Söğüt ilçesindeki maden sahasında 3.5 milyon onsluk altın rezervi bulundu. 3.5 milyon ons rezervin ton karşılığı 108’i aşıyor. Küresel piyasalarda ons altın 1873 dolardan işlem görüyor.

Rezervin bugünkü parasal değeri 6 milyar 555 milyon dolar olarak hesaplanıyor. Şirketin borsada işlem göre hisseleri yüzde 9,94 artış gösterdi.

Söğüt maden sahasında dev altın rezervi bulundu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Ne kadar güzel bir haber.Ülkemiz çok zengin yeraltı kaynaklarına sahip.Ülkemizin farklı bölgelerinde daha kim bilir neler neler vardır.Umarım bu tür gelişmeler Türkiye’nin diğer yeraltı zenginliklerini meydana çıkarma konusunda yetkililere öncü oluyordur.

    Cevapla
  2. Gubratas yatırımları ilimize geliyor

    Cevapla
  3. Vatansever görünüşlü ağaç severler yine meydanlara çıkmazlar inşallah.

    Cevapla
  4. 23 Aralık 2020, 07:32

    KOZA nın buralar akp çöktü ellerinden aldılar şimdide altın bulundu ya bırakın bu ayakları zaten vardı hırsızlık yaptılar şimdide milleti kandırıyorsunuz yemez millet………….

    Cevapla
    • 23 Aralık 2020, 15:30

      Milleti kandırdıklarını nereden biliyoruz?Vatandaş olarak,yaşadığımız ülkedeki böyle gelişmeleri desteklemeliyiz.Kusura bakmayın ama yorum yazarken isminizin bulunduğu yere aydın biri yazmakla aydın olunmuyor.

      Cevapla
  5. 23 Aralık 2020, 12:29

    O halde Söğüt Dubai gibi olmalı…

    Cevapla
Bizi Takip Edin