Soğuk hava giyim sektörünü canlandırdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Havaların soğumasıyla birlikte giyim sektöründe hareketlilik başladı. Vatandaşların son on gündür kışlık giyeceklere yöneldiğini belirten mağaza çalışanları, soğuk havaların işlerine olumlu yansıdığını belirtiyor.

Mevcut hava sıcaklıklarının düşmesi ile birlikte alışverişte gözle görülür bir canlılık başladı. Geçen seneye göre işlerinin bu sene daha iyi olduğunu ifade eden mağaza çalışanlarının ortak görüşü, vatandaşların kampanyalı ürünlerden ziyade ihtiyaçları olan giyim türlerine yönelmeleri oldu.

DSC_0020

“SATIŞLAR GEÇEN SENEYE GÖRE DAHA İYİ”

Osman Sürer isimli mağaza çalışanı, son günlerde kazak ve mont ağırlıklı satış yaptıklarını dile getirerek, “Kampanyalar müşterilerimize biraz daha cazip geliyor. Şu an kazaklarımızda indirim var ve müşterilerimiz kazaklara daha çok ilgi gösteriyor. Kazak ve montların yanında atkı ve bere gibi ürünler de çok sattığımız ürünlerden. Satışlarımız geçen seneye göre bu sene daha iyi. Bu da havaların bu sene daha soğuk olmasından kaynaklanıyor. Vatandaşlarımız ihtiyacı olan her ürünü tabi ki alıyor ama daha çok indirimli ürünlere yöneliyorlar” dedi. 

DSC_0022

“FİYAT DEĞİL, İHTİYAÇ OLAN ÜRÜNLER ÖNEMSENİYOR”

Vatandaşların ihtiyacı olan ürünlere daha çok yöneldiğine vurgu yapan Osman Sürer, “Şuan vatandaşlarımız kot, sweet, mont, keten pantolon ve triko ürünlerini ağırlıklı olarak alıyor,müşterilerimiz genellikle ihtiyacı olan ürünlere yöneliyor” dedi.

 

Soğuk hava giyim sektörünü canlandırdı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin