SEVİMLİ PATİLER BİLECİK’İ COŞTURDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nisan Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında ilimizde sahne alan Uluslararası Rus Çocuk Gösterisi Sevimli Patiler, çocukları coşturdu.

Geçtiğimiz hafta, Türkiye’de ilk defa Bilecik’te sahne alan Rus Ekibi Red Blue oyunu ile buluşan çocuklar bu hafta Uluslararası Çocuk Gösterilerinden olan ”Sevimli Patiler” isimli gösteri ile keyifli anlar yaşadı.

 

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür Kongresinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, salonu tıklım tıklım doldurdu.

 

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen Sevimli Patiler ile çocuklar, eğlenceli anlar yaşadı.

 

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı da gerçekleştirilen etkinliğe katılarak, çocukların sevincini paylaştı.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Sevgili çocuklar sizleri çok seviyoruz ve sizlere güzel bir Bilecik, güzel bir Türkiye ve güzel bir dünya bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Bilecik Belediyesi olarak, çocuklarımızı birbirinden güzel ve değişik aktivitelerle buluşturmaya devam ediyoruz. Çocuklar sizleri çok seviyoruz. Sizler bizlerin geleceğisiniz. Bilecik Belediyesi olarak sizlerin iyi bir şekilde yetişmeniz için öncelikle çocuk parkları yaptık. Bugüne kadar 120 tane çocuk parkı yaptık. Okullarımızda düzenleme çalışmaları yaptık. Daha sonra sizler için tiyatro oyunları ve sinema filmleri hazırladık. Görüyorum ki bundan son derece mutlusunuz. Bugün çocuk tiyatrolarımıza küçük bir kapanış küçük bir virgül koyacağız. Ancak bu etkinliklerimiz devam edecek. 23 Nisan’da şişme oyun gruplarında oynamaya var mısınız? Peki bir de sizlerle birlikte 23 Nisanda 15 tane çocuk parkı ile Kapalı Oyun Alanının açılışını yapalım mı? 23 Nisan sizlerin bayramı. Biz de sizlerin bu bayrama en güzel şekilde girmeniz için çalışıyoruz. Çok güzel müjdelerle geliyoruz. Daha yeni parklar açacağız ve Kapalı Oyun alanında sizler için güzel sürprizler hazırlıyoruz. Bununla birlikte Çocuk Sinemamızda kapsamlı bir yenileme ve düzenleme çalışması yapıyoruz ve en kısa zamanda hizmetinize sunacağız.Bu haftaki tiyatro oyunumuzda yine uluslararası anlamda güzel bir başarıyı yakalamış Rus ekibin performansını izleyeceğiz. Ben bu aktivitede emeği olan çalışma arkadaşlarımız ve siz değerli katılımcılara çok teşekkür ediyorum. ” dedi.

Renkli anların yaşandığı programda Belediye Başkanı Selim Yağcı, Prodüktör Ercüment Doğan’a teşekkür ederek fotoğraf çektirdi.
Etkinlik, çocukların gösteride yer alan oyuncularla fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

SEVİMLİ PATİLER BİLECİK’İ COŞTURDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Hayvanlar kim bilir nasıl eğitiliyor.İnsanları eğlendirmek için hayvanların kullanılmasına karşıyım

    Cevapla
Bizi Takip Edin