Sevgililer Günü’ne Özel Kartpostal Sevgilisi Yerine Afrin’e Gönderdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Unutulmaya yüz tutmuş kartpostal gönderimini tekrar canlandırmak için çeşitli faaliyetler yürüten PTT, Sevgiler Günü için kartpostal bastırdı.

PTT İşletme Birim ve Pazarlama Sorumlusu Abdulaziz Çivik, özel bastırılan kartpostalların ücretsiz olduğunu ve sadece gönderiminden ücret alındığını dile getirdi.

 

PTT Müdürlüğü’nün özel günler için 3 yıldır uygulamaya koyduğu özel kartpostal çalışması, bu yıl Sevgililer Günü’yle sürdü.

Kartpostal ve mektup gönderme kültürünün unutulmaması için çalışan Çivik,” Posta ve haberleşme hizmetlerini veriyoruz PTT de hizmet veriyor. Başbakanımızda muhtaç çocuklara PTT aracılığıyla kargo gönderdi. Bizde Taşkın arkadaşımıza teşekkür ediyoruz hepimiz mehmetçiğimizi seviyoruz bizde mehmetçiğimize yazmış olduğu dilekçeyi ulaştıracağız.” dedi.

Afrin’deki mehmetçiği unutmayan H. Taşkın Birgül, “14 şubat yaklaştığı için yapılan bir çalışmaydı. Bende istediğimiz heryere gönderebilirsiniz diyince, zaten yakınlardaki tanıdıklarımıza sevgimizi hissettiriyoruz diye şuandaki uzaktaki manevi sevgiye ve duyguya ihtiyacı olan Afrin’deki operasyondaki mehmetçiklerimize huzur gösterecek bir yazı yazdım” dedi.

 

Mehmetçiğe gönderdiği yazıda ise, ” Birgün değil hergün yanınızda olduğumuzun göstergesidir bu kartvizit sizler varolun” yazıp gönderdi.

Sevgililer Günü’ne Özel Kartpostal Sevgilisi Yerine Afrin’e Gönderdi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin