SEVGİ VE KARDEŞLİK SOFRASI GÖLPAZARI’NDA KURULDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan’da, Gölpazarı’nda kurulan iftar sofrası ile vatandaşlar, aynı sofrada iftar açtı.

DSC_0169

Gölpazarı Gazimihal İlkokulu bahçesinde açılan iftar programına; Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Gölpazarı İlçe Başkanı Semih Yavuz, AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

 

Binlerce vatandaşın birlik ve beraberlik duygularıyla ayın masa etrafında buluştuğu iftar programında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen iftar programına katılan herkese teşekkür etti.

 

Sevgi ve kardeşlik ayı olan Ramazan’da gerçekleştirilen iftarların önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:

”Öncelikle, güzel Gölpazarı’mızda düzenlemiş olduğumuz iftar programına teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyor, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi bildiriyorum. Bilecik, dirilişin, kuruluşun ve kurtuluşun beşiği olan bir şehir. Tabi ki Bilecik’te, Ramazan gibi özel ve güzel bir ay, geleneklerimize, örf ve ananelerimize uygun bir şekilde geçirilecek. Çünkü Yunus’un dediği gibi ‘Bu dünya kimseye kalmayacak.’ Cenabı Allah’a ne kadar çok şükretsek azdır. Güzel bir şehirde, güzel bir ülkede ve vatanda yaşıyoruz. Ancak etrafımız ne yazık ki ateş çemberi içinde. İşte bizler de bu anlamda hem sahip olduğumuz nimetlere şükretmeli hem de bu nimetlere sahip olmayan kardeşlerimize de dua etmeliyiz. Ben bu güzel tablonun oluşmasında bu organizasyonun oluşmasında katkısı olan başta AK Parti Gölpazarı İlçe Başkanımız Semih kardeşimiz ve ekibi ile belediye çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca siz değerli hemşehrilerimize de katılımızından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Cenabı Allah bizleri, Kadir Gecesine, Ramazan Bayramına ve daha nice ramazan aylarına ulaştırsın diyorum” ifadelerini kullandı.

 

AK Parti Gölpazarı İlçe Başkanı Semih Yavuz ise AK Parti Gölpazarı İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu programa katılanlara teşekkür ettiğini belirterek, ”Öncelikle iftarımıza teşrifleriniz için teşekkür ediyorum. Cenabı Allah, birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozmasın. Ben şimdiden, bütün İslam aleminin Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Ayrıca bu güzel ortamın hazırlanmasında katkı sağlayan gururumuz, büyüğümüz, Marka Şehir Bilecik’i oluşturan ağabeyimiz Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

GÖLPAZARI’NDA ÇOCUKÇA RAMAZAN

Ramazan İftarları, aynı zamanda çocukların da yüzlerini güldürüyor.

DSC_0232

Hacivat ve Karagöz Perde Gösterileri, Nasrettin Hoca ile İbiş ve Memiş Perde gösterileri ile de keyifli anlar yaşayan çocuklara, Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan Diriliş dergileri dağıtıldı.

 

Daha sonra şişme oyun grupları, Balon Bahçesi, Maskot ve oyun kahramanlarının gösterileri ile de Ramazan eğlencelerinin tadını çıkaran çocuklar, Anadolu Müzikali ile hoşça vakit geçirdi.

DSC_0148 DSC_0169 DSC_0232

DCIM100MEDIADJI_0006.JPG
DCIM100MEDIADJI_0006.JPG
SEVGİ VE KARDEŞLİK SOFRASI GÖLPAZARI’NDA KURULDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin