“O SES KAYDI HAKAN FİDAN’A AİT DEĞİL”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diriliş Başkanları Derneği Bilecik İl Başkanı Bilal Salık, son günlerde sosyal medya hesaplarında MİT Müsteşarı Hakan Fidan hakkında dolaşan Ses kayıtları ile ilgili olarak, “İlgili ses kaydı Hakan Fidan’ın ses kaydı diye ek isimle yayılmış bulunmaktadır” diyerek ses kaydının Hakan Fidan’a ait olmadığını dile getirdi..

 

 

İlgili ses kaydının, Diriliş Başkanları Genel Başkanı Uluslararası Tahkim Hâkimi Haşan Türksel’e ait olduğunu söyleyen Salık,”Başkanımız Hasan Türksel’in kendi teşkilatı için hazırlanmış ve yapılmış konuşmasıdır. Sîzlerinde dinlediği üzerine bu ses kaydı yapıcı, birleştirici, tahriklere kapılmamamız gereken, “Vatan-Millet-Bayrak” üzerine birlik olmanın manasını taşıyan bir ses kaydıdır.” ifadelerini kullandı.

Salık, yayınladığı basın açıklamasında Ses kaydı ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi;

“Bazı odaklar bu ses kaydını başka amaçlar için kullanmak üzere, Mit Müsteşarımız Sayın Hakan Fidan ek isimle yayınlanmıştır: İşte bu yüzdendir Diriliş Başkanları Genel Başkanı Uluslararası Tahkim Hâkimi Sn. Haşan Türksel  Beyefendi yüce Türk adaletinin bilinci ile ekte bulunan savcılık suç duyurusu ile bu kişi ve kişiler için soruşturma başlatılması konusunda başvuruda bulunmuştur.

Diriliş Başkanları dernek olarak İç İşleri Bakanlığının Yönetmeliklerine uygun olarak kendi tüzük ve kuralları çerçevesinde”Vatanına, Milletine, Bayrağına”, hiçbir siyasi görüşün gölgesinde ve himayesinde kalmayarak birlik beraberlik harekâtı ile hizmet vermekte olan Sivil Toplum Kuruluşudur.”


İŞTE O SES KAYDI:


“O SES KAYDI HAKAN FİDAN’A AİT DEĞİL”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin