SERDAR TUNCER VE YAZAR YUSUF KAPLAN İLE ”KALBE DÜŞÜNCE”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan ’’2016 Kültür ve Sanat Etkinlikleri’’ kapsamında vatandaşlarımız, birbirinden güzel aktivite ile buluşmaya devam ediyor.
Her ay birbirinden güzel konu ve konukları Bilecikliler ile buluşturan Bilecik Belediyesi, Şubat ayı etkinlikleri kapsamında birbirinden özel program ve sanatçıları ağırlamaya devam ediyor.
Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlikler kapsamında, çocuklarımız eşsiz tiyatro oyunları ile buluşurken, yetişkinler ise değerli konu ve konukların bir araya geleceği güzel ve anlamlı söyleşi ve konferans ile buluşacak.
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlikler kapsamında, Usta Sunucu Serdar Tuncer, 16 Şubat Salı günü saat: 19:00’da konuğu Yazar Yusuf Kaplan ile birlikte Bileciklilere hitap edecek.
Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve büyük bir ilgi ile takip edilen bu güzel programa bütün halkımız davetlidir.

SERDAR TUNCER VE YAZAR YUSUF KAPLAN İLE ”KALBE DÜŞÜNCE”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin