SELİM YAĞCI’NIN ”3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ” MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajında; ”Bilecik Belediyesi olarak, engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırma adına yapmış olduğumuz hizmetlerin verdiği sevinç ve mutluluk ile bütün engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Engelliler Günü’nü kutluyorum. dedi

Bütün dünyada engellerden uzak bir toplumda, yaşayabilmek umut ediyorum” ifadesini kullanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

”Toplumun ayrılmaz bir parçasını oluşturan, günlük yaşamda karşılaştıkları güçlükleri yakından izlediğimiz engelli vatandaşlarımıza ilişkin konular, her kesimin yakın ilgisini gerektirmektedir. İçinde bulunduğumuz yüzyılda çağımızın getirdiği gelişmelerle birlikte engelli vatandaşlarımızın pek çok alanda çalışma ve üretime katılma imkanı sağlamak çok büyük önem taşımaktadır. Bilecik Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin bu fırsatlardan istifade etmelerine imkan sağlayarak, onların başkalarına muhtaç olmadan toplumsal hayata katılmaları için gayretlerimiz sürmektedir. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına karşı göstereceğimiz ilgi ve üreteceğimiz çözümler, insanımıza ve toplumumuza duyduğumuz saygının en önemli göstergelerinden birini oluşturmaktadır.

”HER ALANDA ENGELSİZ BİR BİLECİK İÇİN UĞRAŞ VERİYORUZ”

Belediyemiz sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hayatımızın bir parçası olan engelli kardeşlerimize yönelik çeşitli projeleri yürüttüklerini ve engelleri birlikte aştıklarını aktaran Başkanı Selim Yağcı, mesajında ayrıca; ”Ulaşılabilirlik hususunda tüm kaldırımlarımızı engelli kardeşlerimize uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında  şehrimizin şehir merkezi ve mahallelerimizin birçok noktasındaki kaldırımları UDEP projesi kapsamında engelli vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabilecekleri bir hale getirdik ve bu yöndeki çalışmalarımız yeni dönemde de gerçekleştirilmeye devam edecek.  Öte yandan, 24 saat kesintisiz hizmet sunan engelsiz ulaşım aracımız ile bu anlamda ihtiyacı olan kardeşlerimizin ulaşımını sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca bedensel engelli vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda akülü ve normal tekerlekli sandalye yardımlarımız her yıl olduğu gibi bu yıl da sürüyor. Yine sosyal belediyecilik ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında belirli aralıklarda engelli vatandaşlarımız ve aileleriyle çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek, onların hayata olan bağlılıklarının artmasını sağlıyoruz.”

Bilecik Belediyesi olarak, engelli kardeşlerimizin hayatını kolaylaştırma adına yapmış olduğumuz hizmetlerin verdiği sevinç ve mutluluk ile bütün engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Engelliler Günü’nü tekrar kutluyorum.

SELİM YAĞCI’NIN ”3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ” MESAJI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin