SELİM YAĞCI MİLLET VEKİLİ ADAYI MI?..

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te 3 dönem Belediye Başkanlığını kazanarak tarihe geçen Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın, 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Milletvekili adayı olacağına dair bir takım söylemler ortaya çıkmış ve bu konuda kesin bir açıklama yapılmamıştı.

Bu söylemler üzerine 26. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın Milletvekili adayı olup olmayacağını araştırdık.

Yaptığımız Araştırmalar neticesinde, 1 Kasım 2015 Günü yapılacak seçimler’de Ak Parti Genel merkezi tarafından yayınlanan ve Ak Parti Seçim İşleri Genel başkan yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop tarafından yayınlanan bildirgede, Belediye Başkanlarının, Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi Üyelerinin, İl / İlçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin  aday gösterilmemeleri yönünde Genel Merkez tarafından karar alındığını öğrendik.

Ayrıca bu görevlerdeki parti mensuplarından, istifa edip adaylık başvurusu yapanların değerlendirme dışı tutulacağını ve Genel Merkez tarafından istisnaî olarak, istifasına lüzum görülenlerin özel olarak bilgilendirileceği açıklandı.

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop imzalı bu belge;
“Selim Yağcı’nın 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday olamayacağını açıkça belirtiyor..”

 

SELİM YAĞCI MİLLET VEKİLİ ADAYI MI?..
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin