SELİM YAĞCI: EKMEK BİZDE 50 KURUŞ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te 250 gram ekmeğin fiyatı Bugün 75 kuruştan 1 liraya yükseldi, Belediye Başkanı selim Yağcı, yapılan zammı kabul etmediklerini, ilgili mercilere itirazlarını yapacaklarını söyledi ve açıklamalarda bulundu.

EKMEK FİYATLARINA BELEDİYE KARAR VERMİYOR

Ekmek fiyatlarına Ticaret Sanayi Odası bünyesinde karar veriliyor ve onların bünyesinde komisyonlar var, bu komisyonlar toplanmış ekmeğin fiyatına ilişkin olarak bir değerlendirme yapmışlar. Ben kendilerini bana geldiklerinde onların istediği oranda bir zammın olmasının mümkün olmayacağını söyledim.

MALİYETLER UYGUN, BİZ 50 KURUŞ’A SATIYORUZ

Maliyetlerin bu anlamda uygun olduğu için Belediyemiz 50 Krş’a ekmek sattıklarını arkadaşlara ifade ettiğini söyleyen Yağcı, “Kendileri böyle bir karar almışlar, dün karar ilişkin yazı bizede geldi, Belediye olarak bu zamanda bu şartlar içersinde bu oranda bir zammın halkımız adına bizim kabul etmemiz söz konusu değildir. Arkadaşlarımıza gerekli talimatları verdik, İtiraz’a ilişkin gerekli çalışmaları yapıyorlar. Pazartesi günü valilik makamına bu karar ilişkin itirazlarımızı ileticez, ve orada oluşacak komisyonun Ticaret sanayi odası, Esnaf odası, valilik ve Belediye temsilcilerinden oluşacak komisyonun vereceği oylama ile oluşacak karar ekmek zammını belirleyecek” dedi.

Yağcı, “Biz bunları düşünerek Belediye olarak onlar 1 lira’da yapsalar, 1,5 Lira’da yapsalar 50 Kuruşa halkımıza ekmek vermeye devam edeceğiz. Bu karar nedeni ile talep olursa, halkımız için ekmek satış noktalarını’da genişletiriz.Bu geçiş sürecinde mağdur olan vatandaşlarımız varsa Belediye Çay bahçesi yanındaki ekmek satış yerimizden her zaman ekmek alabilirler” dedi.

BELEDİYE SATIŞ NOKTASINDAN EKMEK ALMAK İÇİN NE YAPMALIYIZ?

Yağcı, Ekmek satış Satış noktalarından yararlanmak için ne yapmamız gerekiyor sorusuna “Hiçbir belge, kart ve fiş’e gerek yok, vatandaşımız Belediye ekmek satış noktasına giderek Ekmeklerini alabilirler” dedi.

 

SELİM YAĞCI: EKMEK BİZDE 50 KURUŞ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin