SELİM AMCALARINDAN ÇOCUKLARA 15 TATİL HEDİYESİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 günlük tatile girecek olan çocuklarımız için birbirinden güzel tiyatro oyunu ve sinema filmi çocukları bekliyor.

Belediye Başkanı Selim Yağcı amcalarından çocuklarımıza, yarı yıl tatili hediyesi olan tiyatro oyunu ve sinema filmleri ile çocuklarımız eğlenceli anlar yaşamaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi tarafından yıllardır gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilen güzel çalışma ile çocuklarımız 15 tatilde; ”Yedi Cüceler”, ”Koş Diego Koş”, ”Sünger Bob Zamanda Kayıp”, ”Kaptan Cingöz”, ”Ters Yüz”, ”Yogo ve Lala”, ”Kıvırcık Ay Parçası”, ”Kutupta Macera”, ”Logo ve Lala”, ”Mikropolis”, ”Milyonlar”, ”Tuhaf Bir Sihir”, ”Harika Köpek”, ”Tom ve Jerry”, ”Asterix Roma” ve ”Şövalye Rusty”  adlı sinema filmlerini gönüllerince eğlenerek, izleyecekler.

Çocuklarımız,  23 Ocak  Cumartesi günü ile 7 şubat Pazar günleri arasında olmak üzere  Bilecik Belediyesi Çocuk Sinemasında kendileri için hazırlanan oyunları, her gün saat: 15:00 itibariyle izleyebilecekler.

Bilecik Belediyesi tarafından geleceğimizin mimarları olan çocuklarımız için hazırlanan sinema filmlerini izlemeye bütün çocuklarımızı davet ediyoruz.


bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

SELİM AMCALARINDAN ÇOCUKLARA 15 TATİL HEDİYESİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. keşke o küçücük yerde değilde mümkünse kongre merkezinde yapılsa yinede güzel bir etkinlik başkan amcaya teşekkür

    Cevapla
Bizi Takip Edin