Selçuk E., yeniden tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi’ndeki odasında rüşvet alırken suçüstü yakalan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen ancak Kanuni süre dolumu kapsamında tahliye olan belediye iştiraklerinden Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk E., yeniden tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Bilecik’te devam eden bir AVM inşaatının belediyedeki işlemlerini takip etmek için 200 bin dolar aldığı sırada suçüstü yakalanan ve 20 Ocak 2022 tarihinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen KAYI A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk E., Kanuni süre dolumu kapsamında tahliye edilmişti.

Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı, tarafından tahliyesine itiraz edilen ve yapılan değerlendirme kapsamında hakkında yeniden yakalanma kararı çıkartılan Selçuk E., tekrar tutuklandı.

OLAY

Bilecik Belediyesi iştiraklerinden Kayı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı olan Selçuk E.’nin, bina ruhsat bedeli ve iş takibi için başvuranlardan rüşvet istediğinin tespit edilmesi üzerine, 19 Ocak’ta İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince operasyon düzenlenmişti.

Suçüstü yakalanan şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanmıştı.

 

 

Selçuk E., yeniden tutuklandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Bu nasıl kanun nasıl bir adalet adam makamında yaklanıyo tahliye ediliyo bunun süresimi olurmuş hemen yargıla kes cezasını

    Cevapla
  2. Böyle hukuk olur mu adam suç üstü yakalanmasina rağmen tekrar tahliye ediliyor. Nasıl düzen

    Cevapla
Bizi Takip Edin