Şehrin cazibe merkezi haline gelecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından Şerifpaşa Cami etrafında hayat bulacak yeni proje şehrin yeni cazibe merkezlerinden biri olacak.

Bilecik Belediyesi tarafından projesi hazırlanan Şerifpaşa Cami Meydan düzenlemesi çalışmaları ile Bilecik vizyon projelerden birine daha sahip oluyor.

 

Şehir merkezinde yer alan ve insanların yoğun uğrak noktası olan Şerifpaşa Cami Meydanı, yeni projesi kapsamında; dinlenme ve yeşil alanlar ile su havuzları ve vatandaşların nefes alacağı yeni bir mekan haline geliyor.

Bilecik Belediyesi 2017 yılı vizyon projeleri arasında yer alan Şerifpaşa Cami Meydan Projesi ile çocuklar vakit geçirebilecek yeni alanlara kavuşurken, şehir insanı rahat nefes alacak yeni bir meydana kavuşmuş olacak.

Şehir estetiğine uygun birçok görseli ile birlikte yeni uğrak alanlarından biri olacak Şerifpaşa Cami Meydan Projesinde mahalle sakinlerinin nefes alabilecekleri ve ikramlardan faydalanabileceği butik işyerleri yer alacak.

Şehrin cazibe merkezi haline gelecek
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. sayın başkan ıyı güzelde suriyelilere yeni mekan yapıyorsunuz hangi parkta bahçede bizim insanımız var suriyeli dolu heryer

    Cevapla
  2. Hemen aşağısındaki malahatun okulu(eski aşevini) de otopark yapsalar, yıllardır bomboş metruk ev niyetine balicilere, ayyaşlara yer oldu. En nihayetinde tam da şehrin ortasında güzel bir otopark olabilir.

    Cevapla
Bizi Takip Edin