ŞEHRİMİZİN BEKLEDİĞİ 3. OSB KURULUYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik’in ekonomi ve sanayisi için son derece önemli olan 3. Organize Sanayi Bölgesi için kurulan Müteşebbis Heyet protokolünün imzalanması hakkında yaptığı açıklamada; ‘’Uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve şehrimizin beklediği 3. OSB’yi kuruyoruz.’’ dedi.

 

Şehrin sanayisi ve ekonomisine yen güç ve yeni heyecan katacak olan 3. Organize Sanayi Bölgesi için kurulan Müteşebbis Heyet protokolünün Vali Bilal Şentürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda imzalandığını kaydeden Milletvekili Selim Yağcı, şunları söyledi:

‘’Hemşehrilerimizin de malumu olmak üzere, geçtiğimiz aylarda,Bilecik Belediyesi ve Ticaret Sanayi Odası ile birlikte Bilecik Merkeze 3. Organize Sanayi Bölgesinin kurulmasına ilişkin hukuki sürecin tamamlandığını değerli hemşehrilerimizle paylaşmıştık. Valiliğimiz himayelerinde; Bilecik Belediyesi ve Ticaret Sanayi Odamız ile birlikte Bilecik’imize bir organize sanayi bölgesi daha kazandırma çalışmamızda güzel bir adım daha attık ve 3. OSB Müteşebbis Heyet protokolü imzalanarak yönetim ve denetim kurulu üyeleri belirlendi. Özel İdaremiz sekreteryası altında, Valiliğimiz, Belediye Başkanlığımız ve Ticaret Sanayi Odamız ile birlikte Bilecik merkezde ilk defa bir kollektif şirketleşme yoluyla 3. Organize Sanayi Bölgemizi gerçekleştiriyoruz. Bunun hukuki süreçlerini tamamladık. Artık bundan sonra icraat noktasındaki çalışmaları üzerine çalışacağız. 3. Organize Sanayi Bölgemiz, Dereşemsettin, Kepirler köyleri arası Kaçbeli, Çayman ve Killik mevkilerinde olacaktır. Bilecik il merkezine yaklaşık 8 kilometre uzaklıkta bulunacak olan 3. Organize Sanayi Bölgemizin büyüklüğü yaklaşık 507.19 hektar alan üzerine kurulacak. Kadastro işlemleri yapılan 3. Organize Sanayi Bölgemiz ile Bilecik’imizin ekonomik ve sanayideki gücüne güç katacağız İnşallah. Yeni OSB’mizle ilimiz 8. Organize Sanayi Bölgesine kavuşacak. Bu anlamda şehrimizi ve ülkemizi yeni yatırım ve eserlerle buluşmasında büyük katkıları olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez, Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir ve hükümetimizin değerli üyelerine teşekkür ediyorum. İnşallah Bilecik devletimizin ve hükümetimizin yatırımları ve destekleriyle çok daha gelişecek ve büyüyecek’ ifadelerini kullandı.

 

ŞEHRİMİZİN BEKLEDİĞİ 3. OSB KURULUYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. 21 Şubat 2019, 11:20

    İnşallah kurulursa istihdam genişler…

    Cevapla
    • 21 Şubat 2019, 14:05

      sayın yagcı bilecikte bulunan 1 organıze sanayasınde bır gelişme olmadı ki 3 ü yu kuruyorsunuz söyleyın kac tane fabrıka acıldı sızın donemız de fabrikalarda işci kalmadı artık çıkarıla çıkarıla şov yapmayın artık yemiyor millet RANT peşindesin yine

      Cevapla
  2. 21 Şubat 2019, 14:05

    sanayi bölgesi yapmakla bitmezz gebze izmit fabrikatörleri bölgeye tesvik etmek önemlii asıl marifet bu

    Cevapla
  3. 21 Şubat 2019, 16:49

    osb yönetimindeki bürokratlarınız ve il genel meclisi üyeleriniz aylık kaçar para huzur hakkı alıyorlar bir de ondan bahsetseniz.hizmet denilen yerler arpalık olarak kullanılıyor.

    Cevapla
  4. 22 Şubat 2019, 01:09

    Geçen 17 yıl içinde birtek durden plastik geldi bileciğe.Başka yapılan fabrika yok.Mevcut patronlara Bilecik halkı üç kuruşa peşkeş çekiliyor.Üçüncü organizede 2071 de faliyete geçer herhalde.Bileciğin gelişimini kimler neden engelliyor.

    Cevapla
  5. dükkanların satımı 10 yıl önce bitmişti halbuki :D

    Cevapla
Bizi Takip Edin