ŞEHRİMİZ BİRÇOK ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLÜYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 6.’sı düzenlenen ‘Yılın Yerel Yöneticileri’nde Bilecik Belediyesi iki ödüle daha layık görüldü.

2 kategoride ödül almaya hak kazanan Bilecik Belediyesi; Katı Atık Depolama ve Geri Dönüşüm kategorisinde, Entegre Katı Atık Dönüşüm Tesisi projemiz ile Yılın Yerel Yöneticisi ödülü ve Kültür Sanat kategorisinde, bu yıl 10.sunu düzenlediğimiz Ulusal Bilecik Tiyatro Festivalimiz ile Yılın Yerel Yöneticisi ödülünü almaya hak kazandı.

Kayseri Hacılar Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde Belediye Başkanımız Selim Yağcı, ödülünü aldı.

”ALDIĞIMIZ ÖDÜLLER ÇALIŞMALARIMIZDA GÜÇ VE ŞEVK KAYNAĞI OLUYOR”

Bilecik Belediyesi’nin almış olduğu ödül hakkında bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, yerel yönetimde gerçekleştirmiş oldukları örnek çalışmalar ile Bilecik’in birçok ödüle layık görüldüğünü belirterek, şunları söyledi:

”Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 6. gerçekleştirilen ”Yılın Yerel Yöneticileri’nde bizler Bilecik’in bir hizmetkarı olarak ödüle layık görüldük. Son yıllarda belediyemiz gerçekten güzel projeleri hayata geçirmekle birlikte aynı zamanda bu proje ve çalışmalar ile ödüllendiriliyor ve bu bizleri çok mutlu ediyor, çalışmalarımızda bizlere güç ve şevk veriyor. Daha önceki yıllarda da yine Belediyemizin şehrimize kazandırmış olduğu ve gerçekten örnek bir proje olan Karasu Gençlik ve Yaşam Adası ile ödüle layık görüldük. Bilecik artık proje ve eseri gerçekleştirmekle birlikte bunlar ödüle layık görülecek kalitede oluyor. Kuruluş ve Kurtuluşun şehri Bilecik’e yeni bir ödül kazandırmış olduğumuz için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen, ”Yılın Yerel Yöneticileri” yarışmasında ödül alan birçok belediye başkanının katıldığı programın açılış konuşmasını yapan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz, amaçlarının Türk belediyeciliğine katkı sağlamak olduğunu belirtti.

Gerçekleştirilen faaliyetin belediye ve çalışmalarına olan katkısından söz eden Oğuz, şunları söyledi:

“Belediye başkanlarımızın ve hatta belediye çalışanlarımızın bir projeyi üretme ya da uygulama aşamasında emsal teşkil edecek, başka belediyelerimizden ve belediye başkanlarımızdan, onların tecrübelerinden istifade etmeleri yerel yönetimlerimize önemli kazanımlar sağlayacak, aynı zamanda Türk belediyeciliğinin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Bu noktada köprü vazifesi görmek biz Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi ailesinin başlıca hedefleri arasındadır” dedi.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından Belediye Başkanı Selim Yağcı ödülünü, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz’un elinden aldı.

Programda ödül almaya hak kazanan diğer belde ve belediye başkanlarına da ödülleri takdim edildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Kayseri temasları kapsamında eski arkadaşı ve dostu Kayseri Valisi Orhan Düzgün ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı buluşmada Vali Düzgün’e, üzerinde 3 boyutlu Osmanlı Arması bulunan tablo ve Bilecik seramiğinden yapılmış kahve fincanı takımı hediye etti.

 

 


 

 

 

 

ŞEHRİMİZ BİRÇOK ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLÜYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin