ŞEHİT AİLESİ’Nİ OĞULLARININ ADI VERİLEN YERDE AĞIRLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük’ün şehir manzarasına hâkim ilk Seyir Terası olan Şehit Mustafa ÖZDEMİR Seyir Terası’na adı verilen şehidin ailesi ve akrabalarının seyir terasına gerçekleştirdikleri ziyarette  duygulu anlar yaşandı.

Seyir Teras_ _ehidin Ailesi Ziyaret Etti B_k 3

Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın seçim vaatleri arasında yer alan ve  yapımına büyük önem verdiği projelerden birisi olan Bozüyük’ün ilk Seyir Terası Yediler Mahallesi’nde yapılarak faaliyete geçti. Bozüyük Belediyesi’nin Bozüyük’lü şehidimizin adını yaşatmak, ona ve diğer tüm şehitlerimize duyulan sevgi ve saygıyı göstermek amacıyla adına Şehit Mustafa ÖZDEMİR Seyir Terası konulan seyir terasını ziyaret eden Şehidin ailesi ve akrabalarını Belediye Başkanı Fatih BAKICI karşıladı.

Seyir Teras_ _ehidin Ailesi Ziyaret Etti B_k 1

Duygulu anların yaşandığı ziyarette Başkan BAKICI “Biz burada Bozüyük’te ilk kez yapılan ve inşasını özenle gerçekleştirdiğimiz seyir terasımızda şehidimizin adını yaşatmak istedik. Tesisimiz burada var olduğu sürece, şehidimizin adı da tesisimizle birlikte uzun yıllar yaşasın istedik. İnsanlarımız buraya gelsin, ziyaret etsin ve şehidimizi de hatırlasınlar” diyerek Şehidin ailesine ve yakınlarına ziyaretleri için teşekkür etti. Şehidin ailesi de buraya oğullarının adının verilmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan BAKICI’ya teşekkür ettiler. Misafirlere çeşitli ikramlarda bulunulan ziyarette yapılan sohbetin ardından Başkan BAKICI şehidin çerçevelenmiş bir fotoğrafına aileye hediye etti. Şehidin ailesi ayrıca ilçeden ayrılmadan önce İnönü Şehitliği’ni de ziyaret ederek buradaki şehitlerimiz için dua etti.

Seyir Teras_ _ehidin Ailesi Ziyaret Etti B_k 9

Seyir terasına adı verilen Şehit Bakım Astsubay Çavuş Mustafa ÖZDEMİR 6 Eylül’de Dağlıca bölgesinde hain bir terör saldırısında 16 arkadaşı ile birlikte şehit edilmişti.
Seyir Teras_ _ehidin Ailesi Ziyaret Etti B_k 6

Seyir Teras_ _ehidin Ailesi Ziyaret Etti B_k 7

Seyir Teras_ _ehidin Ailesi Ziyaret Etti B_k 8

Seyir Teras_ _ehidin Ailesi Ziyaret Etti B_k 9

Seyir Teras_ _ehidin Ailesi Ziyaret Etti B_k 10

Seyir Teras_ _ehidin Ailesi Ziyaret Etti B_k 1

Seyir Teras_ _ehidin Ailesi Ziyaret Etti B_k 2

Seyir Teras_ _ehidin Ailesi Ziyaret Etti B_k 3

Seyir Teras_ _ehidin Ailesi Ziyaret Etti B_k 4

Seyir Teras_ _ehidin Ailesi Ziyaret Etti B_k 5

ŞEHİT AİLESİ’Nİ OĞULLARININ ADI VERİLEN YERDE AĞIRLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin