Şehit Ailesinden aldıkları Bayrağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a götürecekler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla, 81 ildeki şehit ailelerinden aldıkları Türk bayraklarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a götürmek için yola çıktı.

 

Mardin’in Derik İlçesinde görevi başında Şehit olan Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk’ün Bilecik’te ikamet eden ailesini ziyaret ederek Türk bayrağı alan AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları üyeleri, bayrağı yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teslim edecek.

 

15 Temmuz gecesi uçaklara, tanklara ve silahlara karşı Türk milletinin göğüs gerdiğini belirten AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, “Mardin’in Derik İlçesinde görevi başında Şehit olan Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk’ün ailesini ziyaret ederek; Aziz şehidimizin ailesinden teslim aldığımız Ay Yıldızlı bayrağımızı 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a takdim etmek üzere Şehit ailemizden teslim aldık. Şehit Kaymakamımızı ve Vatan uğruna bedenini siper eden tüm şehitlerimizi bir keza daha minnetle ve şükranla yad ediyoruz. Ruhları şad mekanları cennet olsun.” dedi.

 

Şehit Ailesinden aldıkları Bayrağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a götürecekler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin