ŞEHİR MAGANDALARI YİNE İŞ BAŞINDA!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük’ün şehir manzarasına hâkim ilk Seyir Terasının yapım çalışmalarında son noktaya gelinirken Seyir Terasının dürbünü, çocuk parkındaki oyun gurupları ile salıncaklar kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi.

Seyir Terası Saldırı 4

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın yapımına büyük önem verdiği ve heyecanla beklenen projelerden birisi olan ve Bozüyük’ün ilk Seyir Terası olma özelliğini taşıyan bu önemli projenin yapımında hemen hemen sona gelinmişken yapılan bu çirkin saldırı mahalle sakinleri tarafından da üzüntü ile karşılandı.

Seyir Terası Saldırı 1

Özellikle sağlam malzemelerden yapılan dürbünün tamamen kırılarak çalışamaz hale getirilmesi ve salıncağın ortadan kaybolması ise şaşkınlık yaratarak neden sorusunu akıllara getirdi. Mahallelerine yapılan bu projeyi sahiplenerek destek olan mahalle sakinleri ise neden böyle bir saldırının yapıldığına anlam veremediklerini belirterek “ biz bu projenin tamamlanmasını merak ve heyecanla beklerken bazı insanlar neden böyle düşmanca tavır sergiliyorlar bunu anlamak mümkün değil. Oysaki proje tamamlandığında mahallemize ayrı bir güzellik katacak. Seyir Terasımız hepimizin kullanabileceği temiz havası ve eşsiz manzarası ile Bozüyük’ümüzün göz bebeği olacak” dediler. Konu hakkında üzüntülerini dile getiren belediye yetkililer ise mahalle sakinlerinden bu şekilde davranarak kamu malına zarar veren vatandaşlar hakkında belediyeye ve emniyete bilgi vermelerini istediler.

Şirinevler Caddesi’nde ve toplam 1350 metrekarelik bir alan üzerinde yapımı hemen hemen tamamlanmış olan Seyir Terası Bozüyük’ü kuşbakışı gören bir konumda yapılandırıldı. Projede; kapalı ve açık alanlarıyla birlikte yaklaşık 225 metrekarelik bir alana sahip kafeterya, etrafı taş duvarlarla çevrili ve ferforje korkulukları olan dinlenme amaçlı seyir terası, Bozüyük manzarasını izleyebilmek için dürbün, çocukların eğlenceli vakit geçirebileceği oyun alanları, otopark, dekoratif aydınlatmalar, ahşap ve estetik çiçekliklerle zenginleştirilmiş taş yürüyüş yolları yer alıyor.

Seyir Terası Saldırı 4 Seyir Terası Saldırı 3 Seyir Terası Saldırı 2 Seyir Terası Saldırı 1 Seyir Terası Saldırı 6 Seyir Terası Saldırı 5

ŞEHİR MAGANDALARI YİNE İŞ BAŞINDA!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin