Şehir İçi Yolculuk Yapacaklar Bu Logoya Dikkat

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te şehir içi dolmuşlarda hijyenik seyahat etmek için ilk defa dezenfeksiyon işlemi yapılarak numaralandırıldı.

Pusula Yönetim İlaçlama firması yaz aylarının gelmesi ile birlikte artan mevsimsel hastalıkları önlemek amacıyla toplu taşıma araçlarında dezenfeksiyon işlemi yapmaya başladı.

 

Bilecik’te hizmet veren Pusula Yönetim İlaçlama Firması, fabrikalar, okullar, ticari ve özel otomobiller, anaokulları, kreşler ve evlerde verdiği hizmetin yanı sıra yaz aylarının gelmesi ile birlikte artan mevsimsel hastalıklara karşı önlem almak amacıyla toplu taşıma araçlarında da dezenfeksiyon işlemi gerçekleştiriyor.

 

“Tüm işlemler, sertifikalı personellerimiz tarafından yapılmaktadır”
Pusula Firması Temsilcisi Abdullah Emirhan Öztürk, firma çalışanlarının yolcu dolmuşuna yaptıkları dezenfeksiyon işlemli sonrasında yaptığı açıklamada, yaz aylarının gelmesi ile birlikte toplu taşıma araçlarında hijyene dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.Öztürk konuya ilişkin, “Dezenfeksiyon: Cansız yüzeylerdeki hastalık yapma özelliği olan bakteri ve virüs gibi etkenlerin (mikroorganizmaların) kimyasal maddeler kullanılarak yok edilmesi, mikroplardan arındırma işlemidir.

Her geçen yıl artan öğrenci sayısı, gerek göç olarak gerekse askeri eğitim alanlarına gelen askerlerin de katılımı ile ilimizin nüfusunda artışın olması, ortak yaşam alanları ile toplu taşıma araçlarında sağlık açısından dezenfektan ve sterilizasyonun önemi arttırmaktadır.

 

Kış mevsiminden çıkmış olmak ve havaların aşırı derecede ısınması ile mevsimsel hastalıklara karşı önlem almak, temiz hijyen yaşam alanları oluşturmak amacı ile yaptığımız dezenfektan işlemi, konusunda uzman sertifikalı personellerimiz tarafından gerçekleştirilmektedir. Bilecik İl Merkezinde tek olan ve alanında TSE beldesine sahip olan firmamız (Pusula Yönetim İlaçlama Temizlik) toplu taşıma araçları, fabrika, okul, öğrenci servis araçları, ticari taksiler, özel otomobiller, anaokulları, kreşler ve evlerde bu hizmeti vermektedir.

 

Firmamız tarafından ev, işyeri, fabrika, hastane, okul, kreş, restoran vb. yerlerde gerçekleştirilen (biyosidal ilaçlama) haşere-böcek ilaçlama sonrası talep halinde dezenfektan işlemini de gerçekleştirmektedir.

 

Pusula Yönetim İlaçlama Temizlik firması olarak profesyonel site/apartman yönetimi, böcek haşere ilaçlama ve kemirgenle mücadele ile temizlik alanında halkımıza hizmet vermekteyiz.” İfadelerine yer verdi.

 

“Bizim araçlarımızda dezenfeksiyon işlemi daha önemli”

Dolmuş şoförü Murat Atalay, aracına yaptırdığı dezenfeksiyon işlemi sonrasında yaptığı açıklamada, Müşterilerimize daha sağlıklı bir ortamda hizmet vermek için aracıma dezenfeksiyon işlemi yaptırdım.Her gün yüzlerce vatandaşımıza toplu taşıma hizmeti vermekteyiz.Bizim araçlarımız özel araçlardan faklı olduğu için bu işlemin önemi çok daha fazladır.Özelikle yaz aylarında artan mikroorganizmaların araçlarımızın içerisinde bulunmasını önlemek gerekiyor.” dedi.

Şehir İçi Yolculuk Yapacaklar Bu Logoya Dikkat
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Bir tek bu dolmuşcu yaptıysa benim güzergahtan geçmiyorsa ne yapacağız,diğerleri yapmadıysa,binmezsek nasıl işe gideceğiz,Sorunlu olmalı,belirli bir süre verilmesi (örnek 1 hafta gibi)bütün dolmuşçuların hepsinin yapması gerekiyor.Logosu olmayanı fark eden yolcu dolmuşçuyu ihbar edip,o dolmuşçuya ceza uygulanmalı.

    Cevapla
  2. şaka gibi fıs fıs sıkınca ölüyormu mikroplar

    Cevapla
    • İnternetten dezenfeksiyon işlemlerinin nasıl yapıldığını araştırmanızı öneririm.

      Cevapla
    • Arkadaş. Beğenmemiş olabilirsin. Belki sen kendini yapmak istiyorsun onuda bilemem. Ama adam fıs fıs yapmıyor. Görünene bakılırsa internettende öğrendiğime göre özel cihazla ve özel ilaçla adam gayet profesyonelce işini yapıyor. Tatil için yola çıkmadan ben kendin de özel aracına yaptırmayı düşünüyorum. Bugun arac icin bilgi aldim ve adamlar gayet profesyonel ve sertifikali TSE elgeli firmaymis. Ayrıca yapılan işe saygı lütfen. Teşekkürler anlayışın için.

      Cevapla
  3. Firmayi ovmek icin dolmus araclarini niye kotuluyorsun kardes. Benim dolmusum bu arabadanda temiz 1kere yaptirmis reklam yapiyor 3ay sonra gidin bakin o arabanin icine

    Cevapla
  4. Nazli sen binme yürü seni zorla dolmusa bindiren yok. Dolmuşa degil pislikten kokan insanlara ceza yazilsin. Isiniz gücünuz dolmuscu zaten. Bi afralar bi tafralar görende yalvariyoruz sanar srn bin diye. Daha iyisini yapabiliyorsan satilik cok dolmus var git 400 500 ver al

    Cevapla
Bizi Takip Edin