SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi Yönetim Kurulumuz Olarak Devletimizin Kurumlarını ve Sivil toplum kuruluşlarını önceki gün ziyaretlerde bulunduk.

Yeniden refah partisi olarak Önemli olan burada partimizin devletimize ve sivil toplum kuruluşlarına sadakatlik ve Seçimden seçime değil seçim dışında da kesinlikle ziyaretler yapılması gerektiğini söylüyoruz çünkü halk siyasi partilerin seçimden seçime ziyaretler yapılmasından akıllarına gelmesinden çok bıktı ve artık bu kötü algıyı yıkma zamanı gelmedi mi sizce ve bizler Osmaneli yeniden refah partisi olarak bu azimle bu gayretle çalışmalarımızı seçim dışında da devam edeceğiz inşALLAH vede daha önceki aylarda osmaneli halkımızında bildigi gibi Köyleri , fabrikada çalışan işçi kardeşlerimizi ve esnafları ziyaretlerde bulunmuştuk.

Osmaneli halkımızın siyasal partiler hakkında seçimden seçime ziyaretler konusunu bakış açılarını gözden geçirmelerini onlardan rica ediyoruz ve bizler önceki gün 12 kurum ve başkanlık ziyeretlerinde bulunduk.

Bu ziyaretlerde Osmaneli Devlet Hastanesi Başhekimi , Devlet Hastanesi Müdürü , Müftülük , Tarım İlçe Müdürlüğü , Orman İşletme İlçe Şefi , Ziraat Odası Başkanı , PTT İlçe Müdürü , Şöförler Odası Başkanı , Tren İsrasyon İlçe Şefliği , Minübüsçüler Koop. Başkanlığı , Esnaf Sanatkar Kefaret Başkanı , ve Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığını Ziyaret Ettik.

Kendilerinin İlgi ve Alakadar Gösterdikleri İçin Hepsinden Ayrı Ayrı Teşekkür ediyorum. ALLAH onlardan Razı Olsun.

Saygılarımla.

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu

SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin