ŞAHİN; “SON BİR BUÇUK GÜNE KADAR MİLLETVEKİLİ 1.SIRA ADAYI BENDİM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediye Başkanı YMMM Münür Şahin gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde BİLECİK ARENA programına katılan ve Gazetecilerin sorularını cevaplayan Şahin, 1999 yılında yapılan genel seçimlerde Demokratik Sol Parti’den (DSP) 2. sıra Milletvekili adayı olarak seçimlere katılan isim olmuştu.

Konuyla ilgili Erhan Toka’nın sorduğu soruyu cevaplayan Başkan Şahin;” O seçimde Sebahat hanım, Ben ve şimdiki Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin arkadaşımız  Milletvekili aday adayı olmuştuk. Son 1,5 güne kadar 1.sıra adayı bendim. Fakat DSP Genel Sekreteri Hüsamettin Özkan bey ile diyalogları daha sıcak olan Sebahat abla  1.sıra adayı olarak, bense 2.sıra adayı olarak seçimlere katıldık. Bildiğiniz gibi de Sebahat Vardar Milletvekili olarak seçimleri kazandı ve TBMM’ye gitti. Hayırlısı böyleymiş” ifadelerine yer verdi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin zaman zaman Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ile o günleri yad edip etmediklerinin sorusu üzerine; “Evet Semih başkanla zaman zaman biraraya geldiğimizde o günleri yad ediyoruz, bunlar güzel anılar” dedi.

ŞAHİN; “SON BİR BUÇUK GÜNE KADAR MİLLETVEKİLİ 1.SIRA ADAYI BENDİM”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Cevapla
  2. sevilen bir lider, bağımsız güçlü çalışkan ileri görüşlü bir siyasetçi. başarılarının devamını dilerim

    Cevapla
Bizi Takip Edin