ŞAHİN ŞAHİN’E CEVAP VERDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İYİ Parti İl Başkanı Halil Şahin Açıklamada Bulundu.

Geçtiğimiz günlerde BİLECİK ARENA programına konuk olan ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin İYİ Parti Belediye Meclis üyelerine atıfta bulunmuş ve sitem etmişti.

Bunun üzerine Başkan Şahin’e cevap veren İYİ Parti İl Başkanı Halil Şahin şu ifadelere yer verdi:

“ALİ CENGİZ OYUNU YAPARAK…”

“Bir dönem önce belediye başkanı olan Münür Şahin AKP’nin şahsını aday yapmamasına rağmen halk dilinde söylendiği gibi Ali Cengiz oyunu yaparak “bağımsız” aday olmuş Osmaneli Halkı da onurlu ve şerefli bağımsız belediye başkanı olarak Münür Şahin’i seçmiştir. Kıymetli vatandaşlar onurlu ve haysiyetli bu belediye başkanımız söylediği ağır sözlere binayen yeniden Ali Cengiz oyunu yaparak Cumhur İttifakının Belediye başkanı olmuştur. Seçimlerde demogoji ve mağdur edebiyatı rolünü üstlenerek Osmaneli halkının vicdanı ile oynamıştır.

“GÜZİDE ORTAĞIMIZ CHP’YE METHİYELER DÜZMEKTEDİR”

Zaten bir önceki dönem içerisinde üstlendiği borcu, sanki AKP döneminde değil de CHP döneminde gerçekleştirilmiş gibi göstererek CHP’yi, AKP’nin kanayan yarasına tampon olarak kullanmıştır. İYİ Parti listesinden seçilen Millet ittifakımızın güzide ortağı CHP’nin Osmaneli Belediye Meclis Üyeleri değil de CUKKA ittifakının meclis üyeleri gibi hareket ederek AKP Belediye başkanına verdikleri destek ile Osmaneli halkına mağduriyet getirecek, gençlerin geleceğini alt-üst edecek bir borçlanma daha yapılmıştır. Onurlu ve haysiyetli belediye başkanımız AKP üyesi olduğunu unutarak Partimizin içerisine sirayet etmeye çalışmaktadır. Münür Bey CHP’nin Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Partisi olduğunu söylemekte ve Güzide ortağımıza Methiyeler düzmektedir. Kıymetli Münür Bey mademki bu kadar Güzide ortağımıza karşı sevgi beslemekte o halde aday dahi yapılmadığı AKP’ye tekrar geçmek yerine CHP geçmeyi tercih etseydi. Kaldı ki İYİ Parti’nin politikalarını değiştirmesi gerektiğini ifade etmiş evet sizde kendinizce haklısınız neden mi?

“OTURDUĞUNUZ KOLTUK ŞİRKET OFİSİNE AİT DEĞİL”

İYİ Parti şahsi menfaatleri ve koltuk için vatandaşlarının çıkarlarını kullanacak bir parti değildir. Osmaneli’ne hizmetten bahsederken Osmaneli Belediyesini borç batağına düşürmek ne zamandan bu yana hizmet olmuş ayrıca yapılan bu borçlanmanın Osmaneli halkına yüklediği külfete ortak olan Osmaneli belediye meclisinde size destek veren meclis üyelerinin verdikleri borçlanma yetkisini mi hizmet olarak görmektesiniz? Sayın Şahin Oturduğunuz koltuk şirket ofisine ait değil Osmaneli halkının sizlere verdiği belediye başkanlığı koltuğudur. Bizleri çalıştırmamak için değil de Osmaneli’ne hizmet etmeye çalışsınlar diye kurduğunuz cümle tamamıyla doğrudur. Neden mi? Bizim ilçe yönetimimiz ve belediye meclis üyelerimiz sizlerin kundaktaki bebeğin ve yetimin hakkını göz ardı etmenizi görmenizi sağladığı için doğrudur. Partimizin yöneticilerinin ve meclis üyelerimizin, sizlerin hizmet edeceğiz derken vebale girmeye çalışmasını engellemeleri ve bu vebale ortak olmamaları sizleri rahatsız etmektedir.

“BİZİM İTTİFAKIMIZDAN SİZE EKMEK VE MENFAAT ÇIKMAZ”

Sayın Münür Şahin Bizi ortağınız ile karıştırmayın çünkü CHP ve İYİ Parti arasında kurulan ilişkiler karşılıklı çıkar için değil Bilecik ilimizin ve ilçelerimizin en iyisi ve en güzelinin olması üzerine kurulmuştur. Bilhassa yapmış olduğumuz İttifak gerek CHP’yi gerekse, İYİ Parti’yi bir aile çatısı altında toplamış kurulan diyaloglar neticesinde hedeflerimize ulaşmak için ortak kararlar alınmıştır. Ama olsun sizin derdiniz farklı acaba CHP ve İYİ Parti arasında AKÇE kavgası çıkar mı? Vallahi de size kalsa çıkar billahi size kalsa çıkar tillahi size kalsa çıkar…

Madem bu kadar CHP ve İYİ Partiyi ağzınızdan eksik etmiyorsunuz fazla uğraşmayın çünkü bizim ittifakımızdan size ekmek ve menfaat çıkmaz… Saygılarımla”

ŞAHİN ŞAHİN’E CEVAP VERDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Helal olsun ağzına sağlık başkan

    Cevapla
  2. Sizin gibilerin ne olacagi belli bu yolda devam

    Cevapla
Bizi Takip Edin