Rektör ÖZCAN’dan YILDIZ’a Veda Ziyareti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız’a veda ziyaretinde bulundu.

Görev süresi biten Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan İl Müdürü Yıldız’a yaptığı veda ziyaretinde şunları söyledi; “İnsan hayatının gayesi hayır ile yad edilmekten öte geçer. Göreve başladığım andan itibaren bu heyecanımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra Bilecik için, insanımız için, değerlerimiz için elimden geleni yapmak yalnızca benim için bir keyif değil aynı zamanda da bir sorumluluk. Tüm kurumumuz ve insanımız ile üniversitemizi belirli bir seviyeye çıkardık. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı da kurumunuz adına Sayın İl Müdürümüze teşekkür ederim.” dedi.

İl Müdürü Yıldız, Rektör Özcan’a; Bilecik’e büyük katkılarının olduğu belirtirken, “Bilecikimize sadece üniversite kazandırmakla kalmadı üniversitemizi kısa sürede üst seviyelere çıkararak tanınan ve marka olma yolunda ilerleyen eğitim kurumu haline getirdi.  Hocamızın ayrılmasından dolayı hüzün duymaktayız. Sayın Rektörümüze bundan sonraki hayatında sağlık sıhhat içerisinde ailesiyle birlikte başarılar diliyor ve ziyaretlerinden ötürü de kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Müdürü Yıldız, günün anısına Rektör Özcan’a plaket takdiminde bulundu.


Rektör ÖZCAN’dan YILDIZ’a Veda Ziyareti
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin